Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Kjæresten min slo opp med meg.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Kjæresten min slo opp med meg.

aug 5 2018 - 09:55
Vi hadde vært sammen i flere år og ganske så plutselig slo hun opp med meg. Jeg føler meg knust og veldig ensom for øyeblikket, til tross for at jeg har venner som er der for meg. Det var så plutselig og hun har oppført seg så annerledes, jeg føler ikke lenger at jeg vet hvem jeg har vært sammen med.

Hun sier at hun har villet slå opp veldig lenge og at jeg kun har vært i veien for henne. Vi er ganske unge og var hverandres første, så jeg klarer ikke forstå hvorfor hun forkaster meg på måten hun gjør. Det virker som om vi aldri hadde noe spesielt sammen.

Jeg er fortsatt helt sykt forelska i henne, men hun sier at alle følelser for meg ble borte for lenge siden. Det er så utrolig deprimerende å finne ut at jeg aldri var så viktig for henne som jeg trodde. Jeg har aldri følt meg så komfortabel med noen som jeg gjorde med henne.

Det er utrolig vanskelig å godta at det faktisk er slutt og at alle minnene jeg har med henne må jeg prøve å glemme. Spesielt synes jeg det er vanskelig med tanke på steder vi har vært sammen eller filmer vi har sett. Jeg har ikke hatt "egne" ting på en stund, på et eller annet vis så minner stort sett alt meg om noe jeg gjorde med henne.

Det at jeg vet at hun allerede er over meg, kun etter noen dager, er så fælt. Jeg vet at jeg kommer minst til å bruke noen måneder på å komme litt videre, men hun er helt ferdig med meg.

Jeg er så sint hele tiden, og det er så irriterende fordi jeg har ikke noe å egentlig være sint på. Jeg er trist hele tiden og jeg blir bare mer trist når jeg tenker på hvordan ting kommer til å bli, jeg har enda ikke gått tilbake til en vanlig hverdag. Når studiene starter igjen vil jeg ha mindre tid til å være med venner, de vil være opptatt og jeg vil være opptatt, men det er i studietiden jeg virkelig trenger noen. Jeg har så mange minner om henne derfra og det er der det er sannsynlig alt jeg møter på henne. Jeg klarer ikke tanken på at når noen nevner en film eller bok eller hva som helst så må jeg tenke "Eksen min likte/hata/sa noe om den". Jeg er fremdeles ikke klar til å tenke på henne som en ekskjæreste. Hun er fremdeles personen jeg vil tilbringe resten av livet med.

Jeg har vel ikke egentlig noe poeng, bare ville skrive dette ned, kanskje få noen tilbakemeldinger.
Avatar

Re: Kjæresten min slo opp med meg.

aug 5 2018 - 10:51
Ja..det hører med kjærlighetssorg ..Og det er første kjærlighet etter flere år sammen..Klart at det gjør vondt..Tenk at måtet det tar slutt på ..viser litt andre sider av hverandre..man opptager nye sider i konflikt og kriser..hvordan man klarer vise omtanke og legge frem en beslutning å gå sin vei ..er viktig for å reparere seg sjøl og gå videre..Men uansett hvor myk og og medmennesklig legges det frem...å bli avist gjør fryktelig vondt...Det kan bli som en «følelsemmesig tsunami»...Hadde jeg vart deg..hadde jeg ..»rømt» fra denne situasjonen en stund(det «sinnet» du føler å bli forlatt ..kan du bruke som en energikilde å skape noe positiv...dvs ta deg en tur med venner..fjell eller telt tur eller gå ut med venner og tving deg «henge sørgen» for en stund på sørghyllen og ta frem isteden «verktøy» av ..»sinne» å bli avist..og bruk dette som en energikilde for å skape noe positiv som en tur ...for å gi deg bedre velvære og skape avstand. Dette tar tid og kommer å gå over fortere hvis ikke du la deg bare revet av sorgen(det fører ingen vei...men bare dra deg ned ennå mer)...Igjennom å finne raskere veier å «gå videre»er det gunstig for deg og da viser du henne at motstand og avvisning ...har gitt deg andre perspektiver og..en å bare grave deg i sørgen ..fordi hun har betyd alt for deg og..uten henne alt raser...Vet ikke om det passer for deg ..men jeg hadde gjort det..Desto mer du sitter alene med sorgen og la den gro og feste seg..desto vanskligere å komme ut..Og for å gi deg en vekker (uten meningen å vare «brutal»),skriver jeg et utrykk som jeg har lest ,som passer situasjonen :»You Are responsible for how long things that hurts you can chase you .». Tenk på det..og fin strategier å dempe smerten.Kom deg ut bland folk og ikke sitt for mye alene..da kommer sorgen sterkere på ..Det er deilig vær og bruk dette og som en verktøy mot sørgen.:)Lykke til.:)☀️
Til forsiden