Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Kjæreste i luftforsvaret

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Kjæreste i luftforsvaret

juli 25 2017 - 09:40
(Mulig jeg har kommet til feil plass, men jeg trenger råd)

Hei! Kommer hit for tips og gjerne erfaringer fra andre som har stått i samme situasjon selv.

I går dro min kjære til Madla for luftforsvaret. Vi har begge tatt det veldig tungt, og ingen av oss har sett noe spesielt frem til det. Jeg skjønte at det skulle bli vanskelig, men at det skulle gjøre så vondt allerede den dagen han dro og at det gjør enda vondere i dag, bare en dag uten han, det ante jeg ikke. Nå har det seg jo selvsagt sånn at vi har tilbring dager og uker uten hverandre, men nå sitter jeg her, uten peiling på når jeg får se han igjen. Jeg har grått konstant det siste døgnet og vet egentlig ikke hvordan jeg skal komme meg gjennom året. Bare det å vite at han ikke er der når jeg kommer hjem fra jobb får meg til å gråte. Enda en ting er jo at jeg er gravid, noe som gjør det enda vondere for oss begge, men det er jo ikke helt poenget her.

Spørsmålene mine er - hva i all verden skal jeg gjøre for å takle dette? Er det noen av dere som kan dele erfaringer med kjæreste i luftforsvaret? Hvordan er permisjonsløsningene? Han er 14 timer unna meg med bil, og jeg har aldri følt meg så liten og hjelpesløs før i hele mitt liv.

Hilsen litt fortvilet jente
Avatar

Re: Kjæreste i luftforsvaret

juli 29 2017 - 03:00
Det høres veldig tungt ut, og jeg forstår at det nok gjør veldig vondt for dere begge.
Jeg har ingen egne erfaringer på akkurat dette, men jeg tror vel at han skal ha permisjon på lik linje som alle andre? Det burde være noen der han kan snakke med om dette. Det er viktig både for deg og barnet at du får ro og fred mens du går gravid. Kanskje du kan snakke med legen din om følelsene dine.

Det er kanskje en mager trøst, men et år går ganske fort. Prøv å ha fokuset på deg, barnet og fremtiden. Kanskje planlegge noe spennende dere kan gjøre når dere møtes igjen.

Og skriv ned alle dine bekymringer, ikke steng dem inne. Få dem ut, så du heller kan fylle på med ting akkurat du har lyst til.

Jeg håper dere finner en løsning på situasjonen så dere slipper å ha det vondt mer.

Klem <3
Til forsiden