Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Kan jenter være så kalde?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Kan jenter være så kalde?

aug 1 2015 - 11:31
Hvordan kan jenter være så kalde som de er?

Jeg fikk meg en virkelig stuck for noen dager siden. Jeg var sammen med verdens beste jente en stund og alt var helt perfekt, jeg var verdens beste kjæreste.( noe alle sier til hverandre uansett) hun gråt så tårer spurta over alt hver dag fordi hun var redd for at jeg skulle gå fra henne, jeg sa at jeg har ingen grunn til å gå fra henne fordi jeg kun ville ha henne.

hun sov hos meg for noen dager siden, nok en gang så gråt hun fordi hun var livredd for at jeg skulle stikke av. hun dro hjem, før hu dro så lot hun tingene sine være igjen hos meg fordi hun skulle komme tilbake dagen etter. jeg dro på jobb, ante fred å ingen fare, gledet meg til å se henne når jeg kom hjem og var sliten. jeg sendte henne en sms å spurte om hun kom, NEI fikk jeg i svar. litt senere på dagen så fikk jeg enda en SMS!! hvor det sto at hun ikke ville være sammen med meg lenger. thats it.... det mest skuffende er at hun ikke turte å si det til meg face 2 face. så kan vel ikke legge skjul på at jeg har begynt å tenke en del.

jeg er en gutt i mine beste år, men uansett hvem alder man er i så får man seg en virkelig midt i trynet når det uventede kommer. kan jenter virkelig være så kalde? hva feiler det enkelte av dere? hvorfor tørr ikke enkelte av dere å si ting face 2 face. hva er problemet? var jeg virkelig for bra for henne? var hun så redd for at jeg skulle gå fra henne at hun gikk fra meg først? jenter... jeg skjønner dere virkelig ikke...

KAN DERE VÆRE SÅ KALDE????
Avatar

Alle kan være så kalde

aug 1 2015 - 12:40
Jeg vil først bare være han politisk korrekte dusten som påpeker at det er dumt å generalisere dette til alle av et kjønn. Alle kan være så kalde, uavhengig av kjønn ;)

Når det er sagt forstår jeg fortvilelsen du føler her. Opplevde selv at en jente gikk fra den ene enden av skalaen til den andre på null komma niks. Det jeg merker jeg sitter igjen med er liten tilitt til mine egne og andres følelser (så generaliserer selv). Dette har gjort at jeg selv har vært litt kald mot noen jenter i ettertid, ikke turt å ta en samtale med de om følelser og sånn.

Har du forsøkt å spørre henne om dere kan ta en prat, kanskje hun kan forklare hva som skjedde. Det kan kanskje være vanskelig å ta innover seg, men det kan hende hun hadde sine (ut I fra hennes perspektiv) gode grunner.
Avatar

Svar.

aug 1 2015 - 13:12
HAHA jeg skjønner det godt.

alt skjedde kun over natta, det som er greia. jeg tar ikke alle jenter for å være sånn. men hvordan er det mulig, er det jeg vil frem til...

ja jeg forsøkte å prate med henne, men det kunne jeg bare glemme.

ja jeg skjønner det, men da mener jeg at det burde gå an å prate om det før man gjør det slutt.
Avatar

Re: Kan jenter være så kalde?

aug 1 2015 - 21:49
Vanskelig det der. Jeg opplevde selv etter å ha hatt 'the talk' at jeg egentlig ikke ble noe klokere. Det hjalp litt, men jeg fikk bae flere spørsmål.

De fleste ønsker nok ikke å være så kalde, men blir det I frykt for konfrontasjoner.

Har lyst til å si det blir bedre, og det gjør det sikkert til slutt, men jeg sliter fortsatt med noe som skjedde for over ert år siden. Grubler stadig over hva som egentlig skjedde.

Ta deg litt tid til å bare være med deg selv/venner, gjøre ting som gjør at du ikke tenker så mye på det.
Avatar

Re: Kan jenter være så kalde?

aug 1 2015 - 22:28
Kanskje hun ga etter for sin egen frykt for å miste deg? Ville ikke være første gang. Finnes mange der ute med tilknytningsangst, som mener det er sikrere å gå, før partneren gjør det. Helt irrasjonelt, men dessverre ikke uvanlig.

Hold ut..det blir bedre!
Avatar

Re: Kan jenter være så kalde?

aug 17 2015 - 16:41
Denne jenta høres veldig, veldig redd ut for å bli forlatt. Og slik det virker for meg, bestemte hun seg for å stikke av før du fikk muligheten til å gjøre det. Jeg veit ikke om du får gjort så mye med dette, uansett om hun kommer tilbake og vil prøve igjen, så vil hun gå på et "selv-oppfyllende profiti". En god måte å finne ut av dette ville vært å kartlegge nøyaktig hva hun trenger, hva er det som skal til for at hun skal kunne tilknytte seg til deg på en trygg måte? Det er noe du kanskje kan stille henne. Vil det å møtes 3 ganger i uka gjøre henne sikker? hva slags bevis trenger hun?

Du er ikke aleine, utrolig mange som går gjennom kjærlighetssorg (veit ikke om det har noe med sesongen å gjøre).

Stol på deg selv. Og ta vare på deg selv.
Avatar

jepp

sep 12 2015 - 02:13
jepp, det kan de har opplevd noe av det sammen etter 3 år så fikk jeg bare en sms uten varsel og noen faresignaler alt gikk bra og jeg tenke ikke tanken på at det var noe galt!

Avatar

Re: Kan jenter være så kalde?

okt 3 2015 - 23:48
Det første jeg tenker i denne situasjonen er frykt av en eller annen sort. Frykt, angst å slikt kan ha rare utfall. Har vært borti det selv.
Selv har jeg angst for relasjoner. Har vanskelig for å binde meg til noen, jeg gjør det, men følelsene knyter seg bare, helt til det blir slutt, da kommer smerten... har opplevd slike brudd mange ganger, å ber da innstendig om at vi må bruke tid på å bearbeide det å at det er angsten min som har ødelagt.
Det jeg aller helst vil ha er noen tett inntil meg jeg kan stole på å snakke med, skikkelig.
Til forsiden