Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Kan hjerte bli forvirret?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Kan hjerte bli forvirret?

sep 13 2012 - 00:27
Du kan elske mye, ha masse kjærlighet og gi, være forelsket og bli elsket. men kan du elske to personer samtidlig?

- Der er jeg nå. sitter i en klemme i livet, jeg kommer verken framover elller bakover. jeg står fast, og får ikke til og gjøre noe med det. man vil ha alt, men kan bare få halvparten. dette er veldig tabu og jeg forstår at andre mennesker ikke liker dette. jeg snakker ikke om å være i et forhold med 2 stykker. jeg mener at man kan elske to personer.. å at det kan ødelegge deg helt på innsiden. folk er forskjellige. men hva er rett og gjøre når man elsker en person for mye? hvordan vet du hvem som er rett, og hvordan kan du vite at du ikke begår en stor feil ved å velge..?
Avatar

Re: Kan hjerte bli forvirret?

sep 17 2012 - 20:07
Ja, hjerte kan bli forvirret. Svar på ditt spørmål er at du må finne selv først, ellers du taper begge 2 stykker.
Avatar

Re: Kan hjerte bli forvirret?

okt 31 2012 - 00:47
Det lurer jeg på, også..
Avatar

Re: Kan hjerte bli forvirret?

okt 31 2012 - 13:49
Hjertet vet, tankene blir forvirret.

Problemet er ofte at vi tenker ting i stykker. Har selv gjort dette. Om en er i tvil så vil det være greit å være ærlig med seg selv og dem man er glad i. Full åpenhet vil gi den tilbakemeldingen du trenger for å kunne ta et valg videre.

Jeg har vært i en situasjon der jeg måtte velge mellom to og klarte det ikke. Tilbakeblikk har gjort det valget enkelt. Der og da var det ikke det. Om jeg hadde lagt alle kortene på bordet da, så hadde ting utartet seg veldig annerledes.

Jeg er fortsatt glad for alt jeg har opplevd på vegen. For det har gitt meg mye og har lagt et grunnlag for en enorm vekst. Likevel er det vondt å tenke på at det lå kjærlighet der uten at jeg kunne se det. Og det var også noe jeg hadde lengtet etter veldig lenge.

Til forsiden