Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Kan det bli verre??!!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Kan det bli verre??!!

okt 24 2014 - 10:51
Har da blitt slutt med typen for en uke siden, vi var vel begge "enige" siden vi løpet av de 5 årene har hatt det turbulent til tider, vært slutt flere ganger. MEN hver gang har vi funnet tilbake til hverandre fort, savnet blir for stort for begge..
Men nå... Nå føler jeg det er over, detblir aldri oss igjen.
Jeg er helt knust, ødelagt. Får ikke sovet, ikke sammenhengende mer enn ca 2 timer pr natt.. Ikke spiser jeg heller, brekker meg bare jeg får noe mat i munnen..
Jeg er helt fortvilet og savner han så forferdelig mye at jeg ikke vet hva jeg skal gjøre..
Avatar

Jeg føler med deg.

okt 24 2014 - 10:55
Som overskriften sier. Føler virkelig med deg. Min mann gjennom 2 år og kjæreste gjennom 7 år har nettopp tatt ut seperasjon. Han var utro og ville ikke mer. Han er mer i tvil nå, men han må legge seg helt flat om jeg skal revurdere noe.

Skjønner hvordan det er å ikke spise, ikke sove. Er det noe du kan gjøre som får tankene litt bort fra alt? Være sammen med noen , se en serie? Jeg får av og til litt pause når jeg ser på Modern Family. Hjernedød underholdning rett og slett.

Send gjerne en PM om du vil.
Avatar

Re: Kan det bli verre??!!

okt 24 2014 - 11:01
Jeg prøver så godt jeg kan, men siden jeg er i jobbsøker situasjon så blir det endel hjemme og tenke tid.. Det er som føle på et dødsfall så langt nede kan en faktisk bli.. Man setter seg selv ned så mye og tenker en er verdiløs og ubrukelig.
Avatar

Re: Kan det bli verre??!!

okt 24 2014 - 11:06
Litt usikker, men tror jeg klarte å sende tusseladden.
Avatar

Huff

okt 24 2014 - 11:13
Skjønner så inderlig godt hvordan du har det. Det er akkurat som om personen dør. Jeg strever meg gjennom dagene selv. Det å tenke at man ikke skal se den personen igjen på ubestemt tid. At man ikke skal gjøre ting man har planlagt.

Alle sier til meg, gjør det som er best for deg, gjør det som holder deg oppe. Men når man er så langt nede så er det ikke så lett.
Avatar

Re: Kan det bli verre??!!

nov 8 2014 - 21:21
Kjærlighetssorg kan være akkurat like ikke som sorgen man føler når noen dør. Du sørger over noe som har forsvunnet ut av livet ditt. Jeg vet akkurat hvordan du har det.. Venter på at ting skal bli bedre.

Desverre har jeg ingen tips til deg, bare prøv å hold ut.
Til forsiden