Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Jente som var utro med meg og utviklet til et spesiell bånd mellom hverandre!?!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Jente som var utro med meg og utviklet til et spesiell bånd mellom hverandre!?!

sep 3 2015 - 04:18
Det hele startet med en tur ut på byen der jeg ventet på noen venner på en nattklubb. Mens jeg satt og drakk fikk jeg øye på en kompis som var ute på byen med to jenter han kjente. Den ene jenta var rundt samme alder som kompisen min (ca.27-30.år) mens hun andre var 2 år eldre en meg (23.år). Der ble jeg introdusert av kompisen min til disse jente og fikk raskt en ganske hyggelig tone/kjemi med hun som var 2.år eldre en meg. Vi ble raskt tiltrukket av hverandre og begynnte og sette oss nærmere og nærmere. Ute av det blå sa hun at jeg var ganske søt, kjekk og hun hadde lyst til og kysse meg. Men torte ikke siden hun var kollegaer med de som jobbet i baren på utestedet hun tydelvis hun jobbet på. Noe som jeg fullt forsto og. Etter noen timers samtale og par øl til og vann tok vi oss en "lufte" pause med sigaretter utenfor plassen. Der samtalene ble dyppere og mere intressant å vi fikk en sikkelig god connection mellom hverandre og plutselig begynnte vi og kysse/kline på trappa på utestedet. Og det stoppet ikke der vi gikk for og mingle med vennene våres og kose oss med de. Etter 15.min tok hun handen min og dro meg med på toalettet der vi rotet lite og hygget oss. Når vi gikk ut der ifra sa hun at hun hadde en kjæreste men hun greide ikke og holde seg unna meg imens hun små lo så det ble veldig vanskelig og ta henne alvorlig å seriøst. Jeg sto og grubblet over dette om det kunne være sant og gikk til vennene mine for og tenke på noe annet. 10 minutter etter på kom hun til meg og sa at jeg måtte være med henne resten av kvelden og sånn ble det. Etter flere gode samtaler fikk vi bare en bedre og bedre kjemi/connection. Jo mere vi snakket jo mere ting hadde vi til felles ikke bare hobby, interesser ect. Men også ting vi har vært igjennom det korte livet vi har levd. Etter baren stengte dro vi på en brygge for og se på utsikten utover fjorden og en ting ledd til det andre ja altså vi gjorde der og da. noe som var helt fantastisk og intens.
Etter vi gjorde oss ferdig og satt å snakket langt utpå natten å koset oss.
Der hun igjen tok opp igjen at hun hadde kjæreste og sa om 3.mnd eller ikke før så er jeg singel. Og fulgte opp med at hun følte at det var et spesiellt bånd imellom oss vi begge hadde et glimt i øye. Noe som jeg også følte å var 100% enig i. Men så spurte jeg om det var sant om hun hadde en kjæreste (som hun har vert lag i 2.år sammen) og hun sa det var helt sant å viste meg fb-profilen hans. Hun følte at det to bare skledd bare lengre og lengre ifra hverandre å ikke hadde den samme kjæreste følelsen lengre. Jeg ville ikke grave noe mere siden det ikke er noe av min buisness. Men så begynnte skyldfølelsen og komme å tenkte hvis jeg hadde værte kjæresten hennes så hvilken såret følelser jeg ville ha fått. Etter en stund følte jeg henne hjemme der vi snakket mere og klarte ikke å stoppe kysse henne. Noe jeg trudde skulle være en helt casual one-night stand ble til noe mere etter noen få dager kunne jeg ikke stoppe og tenke på henne. Så jeg sendte henne en facebook mld om hun skulle noe spesiellt denne dagen og hun sa nei å spurte henne om hun ble med ut en liten tur. Etter en lang dag med henne som gikk utrolig fort for vi stor koset oss ble til noe mere. mot kvelden ble vi så betatt av hverandre at vi rotet med hverandre igjen. Og følte en helt sinnsykt bånd mellom hverandre! Etter 8 uker av og på sa hun at hun var forelsket i meg og jeg følte det samme. Føler virkelig at jeg har møtt noen igjen som gjenspeiler meg som person men som også sitter i et stort dilemma. Vi har brukt flere timer der vi har bare snakket og snakket om forskjellige intressert og dratt på flere små "turer" og blitt sjelevenner. Men sitter og tenker og tenker på henne noe som jeg sakt til henne og fått samme respond tilbake men også så sitter og tenker på hennes kjæreste om alle følelsene han har for henne og hva som vil skje hvis han finner ut av det...

Mvh. En fustrert og nygjerrig mann
Avatar

Re: Jente som var utro med meg og utviklet til et spesiell bånd mellom hverandre!?!

nov 6 2015 - 15:56
Forstår at du er frustrert!

Men føler virkelig synd på kjæresten hennes. Men føler ikke at det er så mye din skyld, mest hennes egentlig.
Men det jeg også tenker er at om hun har klart å være utro med en anen når hun har vært i et forhold med kjæresten sin i 2 år, kommer hun til å gjøre det samme mot deg senere? Hvis dere blir sammen?

Hun skulle bare vært ærlig med kjæresten sin og gått fra han når hun føler at de sklir fra hverandre.

Veit dette kanskje ikke hjelper deg så mye, men måtte bare si det! xD

Lykke til! :D

Til forsiden