Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Jenta som reddet livet mitt slo opp

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Jenta som reddet livet mitt slo opp

mai 12 2020 - 16:57
Gutt 19 som skriver.

Vi flyttet inn med hverandre når vi var 17 og jeg har aldri hatt det bedre. Vi gikk gjennom en dårlig periode her og der men løste alltid problemene våres. Vi skulle begge i militæret og spare pengene våre for å ha nok til huslån og fortsette livet sammen etter vi var ferdig med et år militær tjeneste.

Jeg ble utrolig godt kjent med familien hennes, noe som betyr utrolig mye for meg ettersom jeg ikke har et bra forhold med egen familie. En måned før jeg reiste til militæret (6 måneder etter henne) slo hun opp med meg. Dette kom helt uforventet, men jeg klarte ikke å vise noen følelser. Hun hadde fri igjen uken før jeg reiste og vi hadde sex, og det virket det som vi begge angret på.

Vi hadde en god tone etter bruddet mens vi begge var i militæret, men vi snakket bare over melding ettersom hun ikke ville snakke over telefon. Vi flørtet og vitset med hverandre og snakket om at vi fortsatt måtte finne på ting sammen. Innen en måned gikk det fra det, til at hun ikke vil ha noe som helst kontakt med meg.

Jeg elsker henne fortsatt. Jeg fikk alvorlig insomnia (søvnproblemer) og ble senere dimittert fra militæret. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Har så utrolig lyst til å ringe henne, men vet hun ikke vil snakke. Jeg klarer ikke å slutte å tenke på henne uansett hva jeg gjør. Er lei meg hele jævla tiden og sånn har det vært i 5 måneder nå.

Takk for tiden du tok for å lese dette. All hjelp blir satt pris på!
Avatar

Hei

mai 21 2020 - 06:55
Er i samme båt som deg, har gått 5 måneder siden min ex slo opp, føler meg og dritt så og si hver dag, tipsene eg har lært er at man må akseptere at forholde er slutt uansett hvor vanskelig det er hun trenger space, eg har hat null kontakt me min ex siden mars, eneste eg har lyst og gjør er og kontakte henne hver dag, men trur bare eg hadde blitt ennå mer såret, det kan ta lang tid for oss og komme over dette, men vett ikke om eg vil ha min tilbake uansett lengre, når hun får meg til og ha det så jævlig, mistet hun mistet hunden mistet farfaren 1 måned etter mistet jobben alt uten om 1 ting er hennes feil, Men nå har eg bedre jobb ny hund nye venner og med tiden finner nok vi begge kjærligheten med ei bedre person, er bare og holde ut uansett hvor vanskelig det er, gjør ting som gjør deg gla prøv nye ting tving deg opp om dagen, det eg sliter mest med er disse gode minnene som dukker opp hele tiden i hode om exen, dukker aldri opp noe negative minner om eg vett forholde ikke var perfekt.

Vett ikke om dette hjelper men hold ut bedre tider kommer!

Mvh espen Frafjord
Avatar

Ensom etter brudd

mai 21 2020 - 16:11
Det er nettopp slutt med min eks også. Jeg tar det veldig tung og hverdagen virker meningsløs. Han hjalp meg med å takle hverdagen og jeg har aldri møtt en person som han og sliter med å tenke at noen noen gang vil kunne like meg og ha et ønske om å bli sammen med meg, for ikke å snakke om hvordan jeg eventuelt skulle blitt kjent med en ny mann da han var mitt eneste sosiale nettverk. Jeg føler meg ekstremt ensom.
Avatar

Re: Jenta som reddet livet mitt slo opp

mai 23 2020 - 15:50
Det gjør vondt å bli avvist og det tar tid å bearbeide..desto mer man tenker på hva har man gjørt feil,hvorfor man ikke «duger « lengre..osv..Men ærlig talt..snu litt tankegangen og var snille med med dere selv..Hadde det blit greit at ..H»n kommer tilbake etter en vondt avvisning..Nei..Bygg dere opp..så fort dere kan..kom dere ut og lev litt livet isteden av å sitte inne og bare tenke på det vondte og sørgsfulle avvisning..Med hver dag dere klarer gjøre dette..blir problemet mer på avstand..blir mer egen omsorg og nøktern kontakt med seg selv og sine følelser..da blir det lettere å gå videre...Det beste dere kan gjøre er å..vare over og leve videre og vare lykkelig..Mulig de og merker at dere takler det bra og..ide er ikke hele verden for dere lengre..Hvem fortjener det?Det finnes mange der ute..gi hverandre en klapp på skulderen..og gå videre..Jeg har lest her noe veldig bra tips hvordan man takler dette..Se til og les det..Mange skriver veldig direkte og effektive råd ved.kjærlighets sørg..
Avatar

Takk

jan 26 2021 - 15:58
Tusen takk til dere som kom med gode råd. Jeg kan si at jeg har kommet meg over depresjonen, jeg har fått bedre kontakt med vennene mine igjen, jeg fikk nylig kjæreste og jeg har det bra når jeg er alene. Jeg tenker fortsatt på exen litt nesten hver eneste dag, men det ødelegger ikke livet mitt lengre
Avatar

Takk

jan 26 2021 - 15:58
Tusen takk til dere som kom med gode råd. Jeg kan si at jeg har kommet meg over depresjonen, jeg har fått bedre kontakt med vennene mine igjen, jeg fikk nylig kjæreste og jeg har det bra når jeg er alene. Jeg tenker fortsatt på exen litt nesten hver eneste dag, men det ødelegger ikke livet mitt lengre
Avatar

Re: Jenta som reddet livet mitt slo opp

feb 3 2021 - 11:05
Jeg er glad på dine vegne og unner deg å ha det bra. Det ligger mange mulige problemstillinger og venter på oss alle sammen gjennom et langt liv, så en må forsøke å jobbe seg igjennom, lære noe av motstanden og smertene og bli et sterkere menneske av det etter hvert. Kanskje det er det å være menneske i et liv betyr? Vi skal lære oss selv å kjenne og finne løsninger på oppgavene vi havner i? Kanskje det. :-) Gjør noe trivelig hver dag og ha det bra videre i livet. Hilsen fra meg til deg.
Avatar

Hei

mars 20 2021 - 17:30
Jeg har også slitet og sliter fortsatt med samlivsbrudd etter bruddet. Der er 1 år siden sist jeg hørte noe fra henne. Selvmordstanker har kommet av og til. Har villet leve også men,bare så vondt å føle på den ensomheten og føler ikke hører noe særlig fra folk og det gjør at jeg føler meg verdiløs...
Til forsiden