Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Jeg vil ikke leve mer..

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

..

des 9 2019 - 23:07
Du har tolket situasjonen ganske "riktig" vil jeg tro. Om noe annet er sannheten driter jeg egentlig i, for det vil ikke hjelpe meg heller tror jeg.Hvordan har du det da?
Avatar

Sannheten

des 10 2019 - 13:44
Sannheten ja. Hva er den. Pick your poison he, he... Er det noen som gir en annen versjon enn meg?

Jeg har det ikke særlig bra. Har snakket mye med mange om mine ting. Problemene mine er ganske ensporet og ligner litt på dine. Kjærlighet, sex, spiseproblemer og arbeidsliv. Har snakket mye om mitt, så ikke tenk på om du prater mye om deg selv. Litt terapeutisk å kunne ha støtterollen for deg.

Føler du deg litt tomkjørt nå kanskje?
Avatar

...

des 11 2019 - 15:41
Nei, vet ikke. Vennene mine mener forskjellig. Noen sier han gjør av sympati og dårlig samvittighet. Andre sier foedi han trenger boost når han er langt nede..

Huff..skulle ønske du/vi/alle slapp å ha det så vondt. Våkna igjen i dag med den psykiske duppen...er litt tomkjørt ja, men sorgen kommer igjen. Nå er han tørr mot meg igjen plutselig. Lika bildet til hu jenta. I helgen var han helt på og skrev og flørta... Nå skal det sies at jeg søndag kveld ble trykkende igjen. Han likte nok ikke når jeg var litt care, så han flørta osv for å dra meg inn. Og nå er tørr igjen.. sende mld i går om å ses.. Han svarte ilke før tørt i dag om at jeg må ta hintet. Jeg skjønner ingenting... bør kanskje la vær å skrive. La han "savne" meg.. Men samtidig redd han glemmer meg. Han har jo ikke tenkt på meg de siste 6 mnder.. så faren for at han aldei tenker på meg og bare glemmer meg er kjempe stor.. er ingen grunn til at han skal det :( åh.. Jeg har så lyst til at hm skal komme tilbake...
Avatar

...

des 11 2019 - 15:42
Han gikk fra å invitere meg hjem til seg og kanskje ses i juleferien.. til tørt.. og aldei ses.. osv.. Men han er pålogget ofte på chatteapøen, som han sa til meg han kun bruker for meg, broreren og moren. De to sistnevnte kan han og pleier han å ringe ofså vel? Og sms... Jeg er så redd for at jeg er "glad" og bedre fordi jeg har falsk håp. Tror han hører på triste sanger pga meg eller sjekker appen pga meg..? Det er trist det... vet ikke hva jeg skal gjøre..
Avatar

Kanskje...

des 11 2019 - 20:11
Kanskje jeg svartmaler. Kanskje det er dårlig samvittighet, sympati inni bildet. Men av egen erfaring: det er nesten enda jævligere! At noen man vil ha, gir deg oppmerksomhet av sympati. For min del høres det i alle fall ut som han tenker på deg veldig ofte. Det er et alternativ til som er litt bedre... han er glad i deg!

Hvis det han gjør er av sympati, så sier det noe om hvor totalt motsatt hensikten sympati kan virke. La meg spørre direkte. Hvordan ville det vært for deg om han bare sa: "det er over. Ikke kontakt meg mer"? Utrolig vondt såklart, men kanskje bedre enn denne langsomme pinen? Jeg vet ikke svaret selv, hvis det var meg det gjalt.

Jeg også... hvorfor kunne vi ikke alle bare fått hatt et godt, lite stakkars liv
Avatar

...

des 11 2019 - 20:34
Jaa, enig.. Det er ikke godt å bli synes synd på. Samtidig, så tror jeg jo at en liten del av han vil ha meg der eller ha med meg å gjøre. Men han tar meg for gitt.. fordi jeg finnes jo der. Jeg forsvinner ikke, samme hva han gjør.

Nå har jeg sendt to meldinger, han svarer jo ikke.. Han kan umulig være glad i meg da. Ser på meg som en plage? Er så redd for at han blokkerer meg igjen. Sitter og gråter og gråter.. Klarer ikke å stoppe. Det er det verste, å bli avvist sånn. gang på gang på gang.

Han har jo sagt flere x, det er over. Han blokkerte meg og jeg tenkte, at nå er det over. Så, uten at jeg kontaktet han avblokkerte han meg på fredag. Så initierte han enhver samtale hele helgen. Så søndag kveld begynte jeg igjen å spørre om en sjanse, eller snakke om oss og et forhold evt. Da ble han irritert igjen, men han var sliten pga. lite søvn og søvnproblemer. Så siden da, ikke no kontakt før jeg spurte om å ses i går.. Fikk svar i dag og det er "radeosilence". Hvilken som helst annen person hadde IKKE funnet seg i denne behandlingen, men jeg gjør. Vet ikke om det skyldes alt jeg har vært igjennom i livet.. At jeg bare søker kjærlighet, varme.. oppmerksomhet.. Jeg klarer ikke å gi slipp. Jeg gjør ikke det.. Jeg savner hans gode ord.. varme.. alt det... HVordan skal jeg komme over det? Jeg vil ha han tilbake :( Vet ikke hvor mye mer trygle.. eller late som ingenting.. Ingenting fungerer... Selv når han sliter med henne og innrømmer at han ikke vil ha fremtid med henne, så er ikke jeg et alternativ. Jeg kan si hva jeg vil, love hva jeg vil.. det nytter ikke. Jeg kan bli ALT han ville ha før.. men han vil ikke.. Hva er det? tar han meg for gitt? Er den personen som elsket meg så høyt, bare tenkte på meg.. bare ville være med meg, plutselig.. lei av meg?
Avatar

Skal jeg bare..

des 11 2019 - 20:47
Skal jeg bare sende avskjedsmailen og blokkere han? Før han blokkerer meg? Han sa vi kanskje kunne ses i juleferien. jeg tørr ikke.. Hva om han snart innser han vil ha meg? Så jeg må vente.. være tålmodig, men så er det vondt å være tålmodig i tilfelle ingenting skjer..
Avatar

Ustabil

des 11 2019 - 21:05
Han er ustabil. Kort og godt. For alt vi vet føler han kanskje en ting en dag, og en annen ting en annen dag. En dag føler han kanskje at han bryr seg om deg. En annen at han bare vil bruke deg. En annen at han må glemme deg... I beste fall en ustabil fyr. Og den karakteren kommer ikke til å forandre seg tror jeg. Han viser jo med hun nye også, at han holder et skuespill gående. Men inne i seg veksler følelsene fra dag til dag. Det må bli en følelsesmessig karusell for deg... Det som er det skumle er at følelsemessige karuseller er avhengighetsdannende for følsomme hjerter...

Ønsker deg en god natt
Avatar

Blokker

des 11 2019 - 21:06
Bare blokker han når du føler at du klarer. Tror du bare kan vinne på å vise litt motstand, uansett hva du ønsker å oppnå med han.
Avatar

...

des 11 2019 - 21:18
Du har helt rett i det...

Fra i morgen skal jeg prøve å i hvert fall slå av mobilen, ikke sjekke om han er pålogget. Ikke sjekke kjærestens face eller hans Spotify og alt... Skal prøve. Så godt jeg kan. Jeg sier det hver gang, jeg vet det. Du har rett, jeg har et følsomt hjerte.. Jag er for følsom og føler for mye på ting..
Avatar

...

des 11 2019 - 21:53
Nå har han sett meldingene mine.. fortsatt ikke svar. Folk kommer til å hate meg for at jeg holder på sånn. Jeg får det ikke til... jeg er en tragisk idiot... rett og slett. Slitsom. Derfor jeg tenker at jeg bør dø, like greit for alle.. Han.. vennene mine og alt..

Jeg lar han styre meg.. og humøret mitt.. når han er sånn blir jeg slem mot de rundt meg, og bare depper og gråter... det er ikke rettferdig mot meg eller de rundt meg, jeg MÅ ta meg sammen snart.. skal starte med antidepressiva og behandling aktivt tenker jeg.. snart
Avatar

Ikke ta deg sammen...

des 12 2019 - 21:52
Nei. Du må ikke ta deg sammen. For all del ikke... Du må finne ut hva som mest mulig hjelper deg. Hvis antidepressiva kan hjelpe deg til å "ta deg sammen" er det fint, og i så fall fordi det forandrer på kjemien i kroppen. Fokuser på det du vil og ønsker og har godt av så mye du kan. Prøv å observer deg selv utenifra som du begynner å bli flink på. Vær litt lat med deg selv, og la hjerte og hjerne jobbe for deg. Ikke prøv å direkte fjerne følelsene. Tilgi deg selv, og aksepter deg selv. Du er med på en reise som du selv ikke har valgt, så du er ikke skyld i det
Avatar

....

des 14 2019 - 19:36
Har skrevet til han nesten hver dag... uten svar.. Han leser meldingene. Jeg t.o.m sa at bildet av han ikke var fint og han bytta... men svarte aldri. Og nå.. så er jeg blokkert igjen. Hva faen ????????????????????
Avatar

Hva faen

des 14 2019 - 21:58
Hva faen ja... Må lure på hva han driver med. Han bytta nok bilde fordi han vil du skal begjære han
Avatar

...

des 15 2019 - 06:33
Siste jeg skrev til han var at bildet hans ikke var fint... så han bytta bildet og da skrev jeg at det spiller ingen rolle. Hans indre stygge kommer frem... Og >24 t etterpå blokkerer han meg.. leste meldingene dagene før. Svarte ikke og bare blokkerer. Jeg savner han sånn.. Og oss. Begynner å innse hvor stakkars han er.. ikke synd på meg, er synd på han.. som går glipp av meg. Også har jeg kjempe dårlig samvittighet ovenfor han. At jeg så noe så slemt.. Jeg har blokkert han.. fordi føles verre og være den blokkerte.. kan hende han snur i juleferien pga dama skal reise bort og han blir ensom.. Jeg har skrevet en lang mail. Jeg ville vente til han var helt på, så skulle jeg slå ned på han... synes du jeg skal sende den nå? Den er litt slem også... samtidig forhåpentligvis en tankevekker så han ordner livet sitt..

Huff.. Jeg vil ikke være slem mot han. Unner han ikke noe vondt. Jeg elsker han jo..
Avatar

Hans indre stygge

des 15 2019 - 08:42
Ha, ha... "Hans indre stygge" ... Du elsker han, men hater han også. Tror de fleste vet innerst inne at det er begge følelsene side om side, når noen sårer en. Så det er en indre stygge i oss alle. Du kan like gjerne pushe grensene for "slemme" kommentarer, når du likevel ikke klarer gi slipp på han. Han spiller det spillet selv. Hvis du brenner etter å sende den mailen, så send den. Du må få alt det her ut av systemet
Til forsiden