Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Jeg var utro

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Jeg var utro

des 20 2015 - 19:43
Hei,
I går var jeg ute med mange venner, og gjorde min livs største feil. Jeg var utro. Med en jeg ikke engang vil ha eller liker. Jeg angrer så utrolig mye, og er livredd for at kjæresten, venner og andre bekjente skal få greie på dette. Jeg skammer meg! Om noen skulle få vite om dette aner jeg ikke hvordan jeg skulle taklet det. Det var bare idiotisk og unødvendig. Jeg angret med en gang jeg kom til fornuften, og min første reaksjon var å si til gutten at han ikke måtte nevne dette til noen. Det lovet han å ikke gjøre. Riktig nok i fylla. Jeg kjempestresset, og vurderer å sende en melding til han for å forsikre meg om at han ikke sier dette videre, men jeg har egentlig ikke lyst til å snakke med han i det hele tatt, og jeg vet heller ikke hvor stor effekt meldingen vil ha.
Hva tenker dere? Jeg føler meg så sinnsykt dum og ubrukelig, og det siste jeg vil er at noen skal få vite om dette. Er det en godkjent tanke, eller er det sånn at man bare burde "come clean"?
Avatar

Big mistake

des 20 2015 - 21:14
Støtter ingen som er utro.
Avatar

Re: Jeg var utro

des 20 2015 - 21:49
Si det umiddelbart til kjæresten..finner det garantert ut før eller siden og da blir ting bare værre for deg
Avatar

Re: Jeg var utro

des 20 2015 - 23:13
Jeg tenker at i et forhold er det viktig at man kan snakke om alt sammen. Hvis ikke er det ikke verdt å dele livet sammen i det lange løp. Selv hadde jeg ikke klart å leve i et forhold hvis jeg først hadde vært utro. Jeg ville bare ikke klart å vært meg selv sammen med den jeg hadde et forhold med. Selv har jeg vært sammen med en dame som allerede var i et forhold (mange år siden nå), men har aldri vært utro selv. Men bare det at jeg har vært del i et utroskap mot en annen gjør at jeg er mer skeptisk i egne forhold, og det er veldig vondt. Så min konklusjon er at utroskap bare ødelegger for alle som er involverte. Snakk i alle fall med han (kjæresten din) og finn ut om dere er i stand til å fortsette forholdet eller ikke..
Avatar

:)

feb 18 2016 - 20:03
Jeg anbefaler deg å si dette til kjæresten din med en gang.. Det er skummelt og forholdet kan ta slutt, men om du forteller dette viser det også at du er klar over hva du har gjort og skaden dette kan gi. Jeg tilga min eks for utroskap... Hadde jeg fått vite det på egenhånd hadde jeg aldri tilgitt det, men han sa det til meg med en gang.. Han fortalte meg den fulle og hele sannheten, og du kunne se at han angret. I mine øyne er det da mye enklere å tilgi, enn hvis kjæresten holder det skjult :)
Avatar

Re: Jeg var utro

mars 7 2016 - 18:32
Jeg fikk nettopp (2 uker siden) vite at min kjæreste gjennom seks (samboer i fire) år var utro, på fylla, for to år siden. Man kan trygt si at verden min raste sammen. Det verste var vell at jeg fikk vite det av en felles kompis. Har slitt mye med både angst, depresjon og en kronisk sykdom, og dette fikk meg til å nesten vippe over kanten. Jeg la meg selv inn på akutt psykiatrisk.
Jeg vil anbefale deg til å fortelle dette til kjæresten din. Det er bedre at det kommer fra deg enn noen andre. Og at det kommer nå. Slik at han får ta valget nå.
Det du gjorde var utrolig dumt. Men det kan hende han kan klare å tilgi deg. :)
Avatar

vær ærlig

mars 15 2016 - 17:38
Den dårlige samvittigheten du har nå, kommer bare til å øke. Ta straffen, tål at kjæresten blir såret. Men det tror jeg er deres eneste mulighet som par.

Jeg oppdaget for to mnd siden at min kone var utro. Ja jeg er knust, men jeg tilga umiddelbart. Du er menneske. Gjort er gjort. Det som er skjedd får du ikke gjort noe med, men det er måten du behandler kjæresten i tiden som kommer som betyr noe.

Min kone behandlet med som drit, fortsatte forholdet, og valgte til slutt å gå fra meg for denne andre kvinnen. Men det er ikke utroskapen som plager meg, det er måten hun behandler meg på.

Du har fremdeles mulighet til å vise kjæresten din at vedkommende er den viktigste for deg. Men da må du ta sjansen å si det.
Avatar

Si sannheten

mars 22 2016 - 01:46
Hadde jeg vært deg ville jeg lagt alle kortene på bordet. Bare vær ærlig med han. Fordi det verste med et forhold er når man begynner å ha hemmeligheter for hverandre. Jeg har vært der før og jeg valgte å fortelle partneren min om det. Det endte med at jeg også gjorde det slutt. Det er ikke sikkert det ender sånn for deg, men det er et veldig tillitsbrudd.
Avatar

Re: Jeg var utro

april 2 2016 - 14:39
Come clean.
Avatar

Re: Jeg var utro

april 2 2016 - 21:26
At du tar deg tid til å skrive det her betyr at du angrer skikkelig, og det er bra.
Avatar

RE:Jeg var utro

des 4 2016 - 00:50
Fortell kjæresten din med en gang at du har vært en jævla drittsekk,for det er de som driver med utroskap!
Velger dama di å gå,fortjener du det!
That's life,som man reder ligger man.
Utroskap for meg er noe av det laveste et menneske kan gjøre mot et annet!
Avatar

Re: Jeg var utro

des 4 2016 - 01:13
Fortell typen din om dette..
Enten så tilgir han deg..men da vil nok tilliten til deg være litt skjør i en periode..
Eller så går han fra deg..

Jeg har selv hatt en kone som var utro..jeg tilga hun,men hun fortsatte med å være utro..det bør ikke du gjøre,hvis din type tilgir deg!

Lykke til ihvertfall...håper det ordner seg for deg,og at du for framtiden holder deg til bare kjæresten din...ting er enklest da ;)
Til forsiden