Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Jeg må slå opp

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Jeg må slå opp

jan 26 2018 - 16:03
Jeg sitter her og ser klokka nærme seg ettermiddag/kveld. Det betyr at kjæresten min er på vei hjem fra jobb, og jeg skal snart dra til han som vi har avtalt. Men han vet ikke at jeg de siste ukene nå har bygget opp motet til å foreslå at vi må slå opp. Jeg blir helt svett av tanken, hjertet dunker så det synes på toppen jeg har på meg. Frysninger nedover armene. Hodet vil liksom ikke bestemme seg, selvom jeg egentlig vet at det må til tenker jeg bare på hva hvis jeg angrer.
Vi har vært kjærester i nesten 3 år. Vi er 22 år begge to. Vi var på et annet sted da vi ble sammen enn nå, og de siste månedene har vi tatt mindre tid til hverandre. Det virker som vi er hverandres "safety blanket", og at vi ikke setter pris på forholdet eller pleier kjærligheten noe særlig. Jeg merker at jeg har gitt opp å foreslå koselige ting, fordi jeg uansett forventer at han ikke gidder. Jeg har følt meg nedprioritert i forhold til vennene hans. Og nå har navnet mitt stått på døra til leiligheten hans i 1,5 år, men vi vil likevel ikke flytte sammen.
Dette blir helt jævlig. Jeg har så godt forhold til familien hans, og vi har hatt så mange opplevelser sammen de siste årene som jeg nå føler at jeg må glemme og legge litt bak meg.
Men verst av alt er disse minuttene nå, hvor jeg vet at om noen timer kan alt være annerledes. Hvordan vil han reagere? Hvordan vil jeg reagere? Kommer jeg til å klare det likevel? Klarer jeg å formulere meg?

Føler jeg trenger litt støtte her. Og hvis noen har gått gjennom lignende så gjerne skriv noe om det til meg.
Avatar

Re: Jeg må slå opp

jan 26 2018 - 16:44
Jeg slo opp med kjæresten min etter vi hadde bodd sammen i 3 år..

Det var tøft også for meg og jeg hadde det tungt i lang tid etterpå. Men jeg opplevde at vi hadde grodd fra hverandre og at vi ikke hadde noe mer fremtid sammen. Derfor tok jeg valget, selv om det gjorde vondt også for meg.

Hvis forholdet deres ikke er noe godt lenger støtter jeg deg i å gjøre det slutt. Alternativet er å snakke om det å se om dere kan finne en annen løsning sammen.. Men det virker jo litt som du allerede har bestemt deg her, og at du bare trenger å ta møtet til deg.

Jeg tenker at du er ung og at du kanskje trenger å prøve noe annet.. evt kan dere ta en pause i alle fall.. Men det kan virke som dere har vokst fra hverandre.

Lykke til!
Avatar

Re: Jeg må slå opp

jan 27 2018 - 21:34
Takk for svaret!
Nå er det gjort, men jeg føler ikke at jeg klarer å fatte det. Han ble veldig lei seg, mens selv klarte jeg ikke gråte. Føler meg så distansert og kald nå, men håper ting blir bedre etter hvert
Avatar

Re: Jeg må slå opp

jan 27 2018 - 22:36
Det sies at oftest skjønner ikke hannkjønnet i forholdet når hunnkjønnet ikke får det hun trenger, men det kan vel være andre veien også. Så kommer det som en overraskelse at partneren bryter forholdet enten ved ord eller utroskap.

Når en er så unge som det du beskriver så vil det nok være fornuftig å bryte opp når det kjennes naturlig, selv om det gjør vondt. Vokser en sammen, så vil det på et tidspunkt bli vanskelig å holde sammen likevel. En trenger å bli voksen og finne sin voksne partner, tenker nå jeg da.
Til forsiden