Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Jeg har et knust hjerte

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Jeg har et knust hjerte

aug 11 2017 - 13:07
Det er som jeg har PTS, jeg spiller av øyenblikkene støtvis og glimtvis. Hoven og bristeklar går jeg alene og jeg føler det som om alle kan se min smerte, at de rundt meg kan se hvor ussel jeg føler meg og at de også rakker ned på meg slik jeg gjør disse ukene.

Skjokket drønner i hodet, en bjelle som rytmisk slår "ensom, aleine, ensom, aleine". Hvordan kan noen som har sagt at du er den viktigste i livet sitt avslutte det i en håndvending? Betydde jeg noe for deg i det heletatt? Var alt bare et spill for å drepe tid? For å numme følelsen av å mangle noe?

Inni meg står jeg foran et stup, jeg er redd for å bli sugd ned mot avgrunnen av mørket. Broen som en gang var er slitt av og jeg kan bare ense hva som skjer på den andre siden. Det som en gang var kjent og trygt er nå fremmed. Usikker mumler jeg ordene av brutte løfter. En bitter smak sprer seg som en blomst inni meg, med røtter av selv hat.

Tragiske symfonier følger meg hvorhen jeg går, en regnsky skyller over meg og gjør lyset rundt meg dunkelt. Setninger av selvfyllende profetier er alt jeg hører og jeg forakter megselv sånn. Rundt meg er det sol og par kysser i parken og leier hender i rundt meg som en parade av hån. Demonstrerende. Lattermilde.

Hvem kan elske noen som meg? Jeg elsker ikke en gang megselv. Man må elske segselv først, sies det. Man skal nyyte singel-tilværelsen, utforske segselv. Utvikle, forbedre. Grunne hva som gikk galt, komme ut på den andre siden klokere. Sterkere.
Jeg er knust. Du sa at du alltid ville elske meg. Det har vært en rekke med "deg"-er. De står ikke på samlebånd, men de forsvinner, samtidig er de tilstede i hodet mitt, som en gnist som truer med å brenne meg ned.
Avatar

Re: Jeg har et knust hjerte

aug 21 2017 - 12:24
Hei, Grønterskjønt,

Jeg har det akkurat på samme måte. Vi skulle flytte sammen, men så trakk han seg. Jeg er i sjokk. Klarer ikke å sove. Spiser ikke. Jeg har en konkurranse med meg selv om hvor lenge jeg kan gå uten å spise. Det kjennes ut som om jeg har vondt i brystet. Jeg er også så kvalm at jeg ikke klarer å pusse tennene. Nå har det gått ni dager og jeg føler meg verre. Ikke bedre. Forsøker å gå ut, men jeg gråter i garderoben på gymmen, gråter bak solbrillene på bussen og gråter i dusjen. Men hodet er klart: det spinner og stiller tusen spørsmål. Det er som om jeg er i en slag flight or fight-modus.
Avatar

hallo2017

des 25 2017 - 21:34
Ååå, jeg håper du har det litt bedre nå! Jeg føler deg!
Til forsiden