Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Jeg forstår ikke hva hun vil ha fra meg!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Jeg forstår ikke hva hun vil ha fra meg!

feb 14 2016 - 05:40
hei alle sammen, de siste 4 ukene har vært en stor ubehagelig opplevelse.
jeg og min aller beste venn har så store problemer med hverandre akkurat nå at jeg ikke vet hva jeg skal gjøre.

jeg er en gutt på 21, som har hatt en veldig spesielt vennskapsbånd med en jente jeg ble kjent med for 5/6 år siden. vi har kunne prate om alt, vi har vært forelsket i hverandre flere ganger og vi har tidligere vært kjærester. vi var sammen i 2014, og det endte rundt juletider før 2015. vi tok tid ifra hverandre og møtte nye mennesker. når vi etter 4/5 måneder begynnte å treffes igjen var ting som de hadde vært. jeg slet mye med depresjoner og angst i denne perioden, og hun stillte opp og hjalp meg. hun dro meg med seg til Nav så jeg skulle få hjelp med økonomi. hun holdt meg når jeg fikk panikk og tårene rant. hun var der. etter en periode fant vi ut at vi begge hadde behov for noen rundt oss, så vi flyttet sammen. etter å ha bodd sammen i nesten 6/7 måneder begynnte vi å krangle, hun irriterte seg over små ting (bagateller), dette ble til store krangler. med tiden ble dette bare verre og verre. jeg endte opp med å flytte tilbake til kollektivet jeg bodde tidligere. de siste 4 ukene har jeg fokusert på jobben min. jeg har tatt tid til meg selv, ettersom jeg i lange tider nå har konstant tatt hensyn til henne, jeg har brukt 5 måneder på å bygge meg opp igjen etter depresjonen jeg hadde tidligere. det har vært tungt, men jeg er endelig meg selv igjen. etter jeg flyttet har jeg stadig vekk fått meldinger fra henne, noen av de har ikke vært så koselige. jeg har forklart henne at jeg ikke vil være uvenn med henne, at tiden etter jeg har flyttet har jeg brukt til å jobbe med meg selv, fordi jeg også har vært en av grunnene til at vi ikke klarte bo sammen. de 2 siste ukene var vært en rollercoaster av følelser. en dag er vi venner, dagen etterpå er hun usikker på hvorfor jeg ikke tar kontakt eller prater med henne slik vi alltid har gjort.
nå har hun helt ut av det blå brutt kontakt med meg...
jeg er så forvirret nå, jeg aner ikke hvordan jeg skal forklare henne at jeg elsker henne over alt på jord, men at jeg ikke er klar for å gå tilbake slik vi var. fordi jeg vet det kommer til å bli slik det var, vi er begge nødt til å jobbe sammen igjennom dette.

jeg beklager om dette er vanskelig å lese. hodet mitt er ikke helt på plass akkurat nå. glemte å skrive dette, mens vi bodde sammen hadde vi et vennskap med sex, og hun har også sagt hun har følelser for meg men også en annen. dette har jeg vært klar over, og jeg har vært dum nok til å godta det, og ikke sluttet ting slik jeg burde.

takk for råd om det kommer
Avatar

Re: Jeg forstår ikke hva hun vil ha fra meg!

feb 17 2016 - 11:05
Hei!

Dette hørtes ikke noe kjekt ut i det hele tatt...Det høres nesten ut som om begge ikke er helt sikre på hva dere vil med hverandre. Hva med å være helt fra hverandre, uten noe kontakt en periode? Da ser du/dere om dere savner hverandre eller noen...det er to forskjellige ting. Jeg har opplevd det selv, at jeg har klamret meg til mennesker jeg egentlig ikke var interessert i, for da hadde jeg hvertfall noen...

Stor klem!
Til forsiden