Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Jeg får fort følelser for kvinner

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Jeg får fort følelser for kvinner

juli 1 2021 - 19:00
Bokstavelig talt.

Det har skjedd mange ganger men ett eksempel forleden var med en jente jeg matchet med på tinder og alt gikk fint, helt til hun sa at hun skulle flytte om 2 dager, ene leder til det andre og hun velger å være hos meg i de 2 dagene fram til hun skulle flytte. Alt var så fint med henne, hun slappet av på brystet mitt, vi kysset i ny og ne, sexen vi hadde føltes ren og naturlig ut som om vi hadde hatt det flere ganger tidligere. Før hun dro spurte jeg om vi kunne holde på også ta turer til hverandre, men hun syntes det hadde vært litt rart mtp vi kun hadde kjent hverandre i 2 dager.

Dette er ett lignende tilfellet som har gått igjen flere ganger bare i andre kontekster, jeg får en følelse av tomhet, tristhet og kan til tider bli deppressiv, når jeg har vært med kvinner jeg har hatt en fin tone med i liksom 2-3 dager. Det er kjipt, jeg klarer ikke og et one-night-stand og bare riste det av meg som at det bare var sex, jeg blir alltid knyttet da.

Er det andre som føler på dette?
Avatar

Re: Jeg får fort følelser for kvinner

juli 4 2021 - 10:53
Når man velger å være en del av one-night-stand kulturen, så må man ta det som følger med.
Avatar

Libra1985

juli 5 2021 - 00:12
Helt riktig, dette er mitt standardsvar når det gjelder ONS-kulturen. Så får det være opp til trådstarter om han vil utfordre meg til å komme med alternativer. Er det et problem for deg?
Avatar

Libra1985

juli 5 2021 - 09:55
Jo, du må ha et problem med min tilnærming når jeg påpeker et grunnleggende fakta og du kaller det fordømmelse.
Avatar

Hei

juli 5 2021 - 10:21
Du er veldig folsøm person og når du knytter deg gjør du det også vanskelig for deg selv.Disse korte avanturene flere legger ikke alt i det slik har verden alltid vært.Så onenightstands blir jo kjempe vanskelig for deg.Jeg tror du er litt sånn type når ekte kjærlighet kommer din vei så blir det for alltid.Jeg får litt sånn følelse.Mennesker er forskjellige det er ikke lett for alle å skru av og på følelser.Sjelden klarer folk det egentlig men noen ser på det som noe kort og fint mens andre blir som deg.Du må rett og slett finne ut av hvor mye betyr onenight stands for deg? Er det verdt det?Hva betyr mest for deg nå? Klem
Avatar

huff

juli 5 2021 - 17:18
jeg forstår
og bedrev ons
i stor skala
gjennom ungdommen
mitt råd til deg
er å slutte med ons
finn deg ei søt jente
du kan bygge noe varig med
sex med kjærlighet er uslåelig
en ny verden vil åpne seg sånt sett
Avatar

Vet ikke om

juli 10 2021 - 17:27
Jeg forstår deg rett, men jeg har problemer med de5 motsatte. Ofte er dere menn bare ute etter sex og One night stand. Ikke noe seriøst og bindene.
Avatar

Generalisering

juli 10 2021 - 17:32
Det er ikke noe "dere menn" her. Du får ta det opp med de enkeltindividene det gjelder.
Avatar

Frederico

juli 13 2021 - 16:19
Hva er galt med å bli forelska? Det viser jo bare at du har evnen til å vise omtanke, følelser og kjærlighet. Noen ganger kan det gå fort i svinga for oss alle. Noen ganger blir det til noe varig, andre ganger ikke. De fleste av oss har vel opplevd begge deler. Livet kan ikke leves på innsiden av et kvadrat. Noen ganger må man tørre å ta skrittet ut av boksen og satse - ta et sjumilssteg eller et spretthopp. Jeg kan skjønne skuffelsen din når ting ikke blir som du håpet eller ønsket, men verdsett at du turte å åpne opp og satse, i stedet for å se på det som et drawback
Til forsiden