Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Jeg er utro

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Jeg er utro

feb 21 2021 - 20:23
mot verdens herligste mann som snart har stått ved min side i 20 år...

Jeg har vært følelsesmessig utro med den nye i snart 1 år. Erotiske meldinger, klemmer, tar på hverandre... Men ikke sex eller kyss... Allikevel føler jeg at jeg er fryktelig utro...klarer ikke å skru av magneten.

Nå tar den nye avstand og jeg er lei meg...
Vi har partnere begge to...

For et menneske jeg er...
Avatar

Hvorfor

feb 21 2021 - 21:13
Vet ikke helt hva du ønsker vi skal si,du vet det jo selv det er feil.Også er du lei deg for at personen tar avstand. Jeg ville tatt det som et tegn og brukt tiden på mannen din og jobbe med forrholdet. Ellers er det beste å være ærlig å gå om du ikke ønsker et forrhold med mannen din lengre.
Men nå har jeg ikke så mye forståelse for utroskap,er vel uansett bare et tidsspørsmål før det går videre til å bli sex.
Har ingen mann,og er normalt at man kan få følelser for andre selvom man er i et forrhold,men spørmålet man må stille seg er,hva er vigtigst,et lite eventyr eller den trygge gode mannen din?
Avatar

Re: Jeg er utro

feb 21 2021 - 21:41
Hvem sin feil er det at forholdet blir traust? Antakelig begge 2. Det betyr ikke at man automatisk vil være trofast å få det best der. Flørting er fantastisk og man føler at man lever. Utofra hva du sier så virker det som du allerede har tatt det så langt at du definerer det som utroskap selv om det ikke er blitt fysisk. At du nå er lei det er forståelig, det er jo en slags avvisning fra den nye flørten. Hvordan er det med mannen din? Har du gjort det du kan for tilføre litt etterlengtet spenning inn i livene deres? Har du snakket med mannen din? Forklart han hva du trenger? Gi han en mulighet til å være den personen du trenger i livet ditt. Ķanskje han ikke vil det, kanskje han vil respektere at du trenger oppmersomhet fra andre enn han? Det viktigste du gjør er å snakke med han. Bare dere 2 kan finne ut av dette. Som jente72nord sier "vær ærlig" både mot din partner og deg selv:) lykke til!!!
Avatar

Tanker!

feb 21 2021 - 21:43
Ja tenker at det er en grunn til at du tillater deg å være utro. At noe ikke funker og at du prøver å rømme istedenfor å ta tak i å konfrontere problemer. Når du er utro har skaden allerede skjedd så da er det naturlig å ha dårlig samvittighet. Tror du må bestemme deg for hva du vil!
Merker jeg blir lei meg selv her, synes utroskap er utrolig trist!
Avatar

Hei

feb 21 2021 - 22:42
Hva er det du kommer inkontakt med deg selv og dine forventninger som ikke innfris..at du fristes av emosjonel utroskap?Hvordan er det a vare deg innerst inne og hva kommer du i kontakt med av uro og ikke tilfredshet når du er giftmed den store ungdomskjærligheten?Se til hva du må jobbe med om ditt indre uro som skaper problemer at du ...føler «emosjonelt»ubalanse som gjør at du søker lek andre steder?Du skriver mannen din er ok..da er den uro du har bare din og du eier den og du må jobbe med den og utforske den..Hva forteller deg den uro..hvilken sårbarheter inn i deg berører og hvorfor?...Synes det er bare bra at han den andre..trekker seg..dere må først granske og vurdere godt hvorfor den veien eller ej?Å eie sine følelser med visdom..er ikke feil.:)
Til forsiden