Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Jakten på kjærligheten

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Jakten på kjærligheten

nov 5 2018 - 20:15
Hei, ny bruker her :)

En tanke som slo meg når jeg så gjennom de ulike kategoriene man kan poste her inne: Det finnes tema for de fleste områder i livet her inne, og det er til og med et eget emne for å søke etter venner.

Vennskap med likesinnende hvor man kan gi og få er utrolig viktig.

Det er også ekstremt ødeleggende å leve alene, uten kjærlighet over lang tid, hvis man er av typen som ønsker og lengter etter en livspartner men som sliter med tradisjonell dating pga av ulike utfordringer.

Det er jo godt mulig det er en grunn til at de som driver sidetmedord ikke har opprettet en "finn kjæreste/date" tråd her inne.

Men jeg vet at for min del, hadde det gjort meg mer komfortabel å møte en person som potensiellt har større evne til å forstå hvordan det er å leve med sterk angst, og som ikke lar seg skremme av det.

Vet at et trekk mange med angst deler, er av vi er redd for å si noe som sårer andre. Kanskje spillereglene hadde vært klarere når en går på date via en side som denne, og det vil være lettere å være ærlig om kjemien stemmer eller ikke.

Hvis det er en ting som stresser meg med dating, så er det "sosiale spillet" i ettertid. Hvor lenge skal man vente, skal man være kostbar, for ivrig, alt det der.

Mennesker som lever med en angst lidelse, er også ofte mer empatiske og bedre til å lese andre enn folk flest.
Empati er utrolig viktig i et forhold og et godt grunnlag for å skape samhold. Tror mange likesinnede her inne kunne vært, som meg, ute etter noe seriøst. Et godt forhold bygget på gjensidig respekt og god kommunikasjon?

Istedet for å date 10 stykker samtidig, og alltid tenke at det er noen bedre rundt neste sving (slik mange "friske" gjør på sjekkeapene.

Jeg kan vel ikke bare være det eneste mennesket her inne som drømmer om å få seg en kjæreste igjen, men vegrer seg for å delta i "kjøttmarkedet" som er tinder og sukker :)

Vet og at mange høysensitive er kreative mennesker glad i kunst og kultur. Tror mange her deler interesser som gjør at de kunne vært en god match.

Uansett, dette var mine tanker her på en søndags kveld.

Hadde vært kjekt å høre hva andre her tenker rundt temaet?
Til forsiden