Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hvorfor er det slik..

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hvorfor er det slik..

juli 2 2016 - 19:48
At man ikke kan være fornøyd med det man har. Jeg har ingen barn, men min kjæreste som har gjort det slutt med meg har tre barn, som jeg har blitt glade i(6,11,13). Hun har barna annenhver uke. Vi har vært i lag over to år. Selv om det tok litt tid for meg å tilvenne meg hennes barn, så har det med tiden blitt bra, men sikkert ikke helt perfekt. Jeg har bidratt mer og mer med lekselesing, kjøring på skole og trening, smøre mat og har gitt dem nødvendig respekt. Jeg vet ikke helt hva man forventer av en voksen person som kommer inn i et liv til ikke sine egne barn. Selv om jeg har gjort mitt beste, så har det aldri vært godt nok og en viktig grunn til at hun nå har gjort det slutt med meg. Det er tungt og trist og ikke helt rettferdig synes jeg da. Hun føler at jeg ikke kan slappe helt av når barna er tilstede og jeg kan gjerne innrømme at det har tatt litt tid. Men allikevel synes jeg ikke det skal vært god nok grunn til å gjøre det slutt. Så egentlig er spørsmålet – hvor mye forventer man som foreldre at en kjæreste skal ta del i hverdagslivet utover det jeg har bidratt med? Jeg skjønner at barna kommer først i alle sammenhenger.
Avatar

Re: Hvorfor er det slik..

juli 13 2016 - 13:16
Jeg vet jo ikke hvordan du er i nærheten av barna, men for min del så ønsker jeg at han skal ønske å delta i oppdragelsen av dem etterhvert, og være en del av vår familie. At det aldri blir hans barn er alle inneforstått med, men han har noe å si han også.

Hvis hun har slått opp med deg på det grunnlaget, så må jo hun se noe som du ikke skriver om her, eller så er det en lame excuse....
Til forsiden