Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hvordan komme over en person

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hvordan komme over en person

des 28 2021 - 01:37
I dag er det nøyaktig 1 år siden jeg fortalte ho hva jeg følte, og litt over halvannet år siden jeg først falt for ho. Men allikevel sitter jeg hver kveld og griner meg selv til søvn med tanke på at jeg aldri får ho.
Jeg har prøvd massevis av tips jeg har funnet:

1. (Ignorer dem en stund) Jeg har noen ganger ignorert hun i en dag, men også opptil en uke. Er ikke så lett å bryte kontakt heller da vi går i samme klasse. Men uansett hvor mange ganger jeg prøver å bryte kontakten, blir jeg like glad hver gang jeg ser ho igjen.

2. (Tenk på alle ulemper/dårlige ting med h*n) Finnes ingen. Har prøvd på dette i et år, men har fortsatt ikke funnet noe. Ho er perfekt.

3. (Prøv å slå deg ned med andre folk) Uansett hvem jeg møter, er ingen like bra eller bedre. Må fullt innrømme at jeg ikke er den mest kjekke gutten der ute, så er ikke ofte jeg møter andre heller.

Jeg tenker på hun hvert minutt, hver dag. Ho er alltid i tankene mine uansett hva jeg prøver på. Jeg har ikke "glede" uten henne.

Hvordan kan jeg bli kvitt disse tankene? Hvordan kommer jeg over henne?
Avatar

forståelse jaaaaa

des 30 2021 - 22:08
jeg ble forlatt i år 2006.
altså ca 15 - 16 år siden.
fortsatt hender det at
tankene streifer innom henne.
jeg savner henne fortsatt!
en kompis ga meg et godt råd:
treff andre! få nye erfaringer! minner!
det har funket det. er nok mitt beste tips.
vit at jeg heier på deg mein freund <3
Avatar

Det beste er å leve med det

jan 22 2022 - 12:38
Jeg skjønner virkelig hva du føler, men det å ignorere fungerer virkelig ikke. Det beste er nok å få tankene dine til å leve med det. Høres tøft ut, jeg vet, men følelser er ikke noe vi kan skru av og på når vi vil.

Finn en måte å leve med det, eller vær helt åpen mot henne og fortell hva du føler.
Vi heier på deg:)
Til forsiden