Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hvor lang tid tar det å glemme den første kjærligheten?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hvor lang tid tar det å glemme den første kjærligheten?

mars 16 2019 - 17:15
Er det noen som kan si meg hvor lenge de brukte på å komme over sin første kjærlighet? Det er to mnd siden, jeg biter på hver gang han kontakter meg. Til og med blir jeg desperat å tror at jeg skal få han tilbake selv om det bare er på grunn av praktiske ting (som å hente gjenglemte ting osv). Hvor lang tid skal det ta? Dette er et helvete, gråter og føler intens smerte selv 2 mnd etterpå, kanskje ikke like sterkt som rett etter det var slutt, men. Min strategi er å tenke at jeg må glemme han nå, og at hvis jeg ikke har funnet noen om 4 år så kan jeg kontakte han og se hvor landet ligger.
Avatar

Si det

mars 16 2019 - 19:44
Jeg lurer også på det samme. Var sammen med ei i noen år, så blei det slutt. Da var jeg 38 og er 42 nå. Tok sin tid før jeg klarte å 'glemme' henne... Men jo lengre tid det går jo lettere blir det for en. Tror det hadde blitt lettere for meg om jeg hadde fått ny dame også kansje, men det har jeg ikke gjort enda... Veit ikke om jeg engang kommer til å finne hun rette...
Avatar

forståelse jaaaaa

mars 24 2019 - 23:08
den første kjærligheten vil alltid være spesiell
men tro meg: du/dere kommer over det ja
med tiden får man nye erfaringer/opplevelser
time is a healer!

så bare hold ut ;)
Til forsiden