Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hvis du har kjærlighetssorg/har blitt dumpa: LES DETTE

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Brudd

sep 14 2019 - 09:29
Hei. I går ble jeg dumpet av den jeg elsker. Vi har vært samboere i 4,5 år og har et barn på 2,5 år. Vi tok steget og kjøpte oss et hus i fjor, som vi har pusset opp en del på..det er fortsatt ikke helt ferdig. Det har ligget i kortene ei stund, da hun har sagt at hun ikke har hatt det bra med meg ei stund. Problemet er at jeg ikke har fått vite hva jeg har kunnet gjort for å prøve å bedre situasjonen.. den siste tiden før bruddet har jeg følt meg ganske desperat etter å få en eller annen form for bekreftelse av henne på at hun ønsker å prøve. Dette har jeg ikke fått, og i går slo bomben ned. Jeg hadde sett for meg et langt liv med henne og mitt barn, i et hus som skulle bli akkurat slik vi ønsket, når det var ferdig.. jeg har ikke råd til å beholde huset med bare min inntekt . Jeg sliter veldig med mye tanker om alle fine stunder vi har hatt sammen, og alt hun er, personligheten, latteren, til og med de små negative tingene ved henne elsker jeg.. jeg frykter for egen helse, og jeg klarer ikke tanken på å se henne med en ny mann.. hun er det beste som har skjedd meg i livet. Hjelp!
Avatar

Hei

mars 18 2020 - 17:57
Takk for en flott påminnelse!
Det ga meg enda mer motivasjon på reisen min :)
Avatar

Mindblowing!

april 14 2020 - 12:53
Tusentakk for den gode teksten du har skrevet, det her fikk meg til å innse en del ting. Sender deg pm.
Avatar

Re: Hvis du har kjærlighetssorg/har blitt dumpa: LES DETTE

mai 20 2020 - 12:10
Bravo HaskeVall..Itrolig bra skrevet!Klok og riktig ..og veldig hjelpsomme råd!:) Alle som sliter med kjærlighets sørg burde lese det du skrev..Det blir frisk pust og boost på energien å leve videre og finne seg selv og sin lykke.:)
Avatar

Knust...

juni 16 2020 - 13:33
Utrolig fint innlegg. Jeg ble brått dumpet i mai, fra å planlegge sommer til å bli dumpet tvers av. Sammen i 4år. Han gikk deretter å festet med gutta og levde livet, slettet alle bilder av meg, kommentarer fra meg osv. Han har meg på sosiale medier enda, var helt stille de to første ukene, deretter snappet han meg randome ting i ny og ned. Vi møttes i helgen, han sov over og resten sier sitt.. han er igjen nå kald, har friendzona meg. Jeg er helt knust, gråter, spiser ikke.. Sønnen min var hans stesønn, noe han ikke hadde noe imot. Men nå fant han ut at han måtte leve livet og var ikke klar for å slå seg til ro med meg. Jeg brukte all min fritid på han og familien hans. Gjorde alt! Men nå er det gutta hans som gjelder, gutta hans som har tatt min plass i hjemmet hans, han har også et must for å vise gutta at jeg er ute av bilde. Men samtidig så snakker han med meg i ny og ned. Jeg spørte om vi skulle møtes ute til helgen, da var ham care og hadde planer med gutta. Idag gråt jeg mens jeg ringte han og avlyste det å lage planer sammen. Han sa sa da "vi er jo ikke sammen så skjønner ikke hvorfor vi skal finne på ting" ..
Jeg har mistet meg selv helt nå... han er 25 og jeg er 29...
Avatar

Re: Hvis du har kjærlighetssorg/har blitt dumpa: LES DETTE

sep 13 2020 - 23:19
Veldig god lesning.. Tusen takk. Og ja det føles som at smerten aldri går over. Men den gjør det.

Det jeg syns er aller verst er å måtte "gi opp kampen" og slippe taket. Og be personen om å dra.
Men når alt er prøvd og det ikke lenger er noe å si eller gjøre, så for ens egen del må man slippe taket.
Ellers er det deg selv som blir ødelagt.

Og etter mange år med psykisk vold og ødelagt selvbilde kan jeg si at INGEN fortjener slik. Du er god nok og du fortjener å være lykkelig. Enten alene eller med noen.
Avatar

Vondt

sep 25 2020 - 12:52
Hei.

Takk for nyttig lesing. Har blitt dumpet ut av det blå av min samboer. Han var redd han ikke hadde nok følelser til at det kunne vare et helt liv, redd for å hoppe ut i det og det skulle vise seg å bli feil. Føler meg så forlatt og så ødelagt og veldig uten gode svar.

Jeg har god kontroll over meg selv og kommer ikke til å sende melding eller ta kontakt eller lignende. Lider heller i stillhet. Men jeg klarer ikke å legge fra meg tanken om at han kommer til å angre. Når han gikk fra meg var gråt han i en uke i strekk, klarte ikke å si det rett ut, gråt og trengte trøst og sa hvor mye han kom til å savne meg og hvor lei han var seg for dette. Det ble jeg som trøstet han mens han dumpet meg - veldig absurd. Jeg sitter tilbake med tanker om at fremtiden plutselig ikke blir som jeg tenkte og håper bare han kommer tilbake selv om det sikkert er en dum tanke :(

Har noen noen synspunkter eller erfaringer?

Hilsen kvinne 31
Avatar

Re: Hvis du har kjærlighetssorg/har blitt dumpa: LES DETTE

nov 1 2020 - 11:16
Beste datingside - http://hespac.com/dateno.htm
Jeg fant mannen i mitt liv der! Vi har vært sammen i fire år, og jeg er gravid :) Har flere venner også som har møttes der og giftet seg og fått barn sammen (tre forskjellige par).
Avatar

Re: Hvis du har kjærlighetssorg/har blitt dumpa: LES DETTE

nov 10 2020 - 10:04
Fine tanker du har fått ned her, og jeg skulle ønske jeg kunne følge det til punkt og prikke for å komme meg videre i livet men det blir litt vanskelig med tanke på at jeg har to barn med det som dessverre har blitt min eks plutselig. Har blitt dumpet nesten ut av det blå etter 10 år sammen, forholdet har riktignok ikke alltid vært på topp men vi har aldri kranglet om noe mer meningsfylt enn at jeg har glemt å henge opp ny dorull også videre. Jeg var helt sikker på at deler av hennes frustrasjon skyldtes skolegang, jobb og små barn så jeg har latt meg selv være hennes hakkekylling i bånd den senere tiden. Så jeg sitter nå igjen sjokkert og absolutt helt tom, mens hun tråler nettet etter et nytt sted å bo. Shopper klær, sminker seg og står i. Det er virkelig vondt i hjerte å se hvordan hu holder på rett foran meg.
Avatar

Kjærlighetssorg

jan 6 2021 - 03:11
Hei VaskeHall :)
Takk for bra innlegg.
Sa du til din ex at du valgte å kjøre nullkontakt? Om nei tror du hun vet dette idag?
Avatar

Kjærlighetsorg

jan 12 2021 - 13:46
Noen andre her som kan svare da vaskehall er inaktiv
Avatar

Svar til Fjellgeit87

jan 12 2021 - 19:50
Ja, jeg sa ifra.

Legg det frem akkurat hvordan du selv vil for eksen.
Det beste er å bare si ifra at du ikke lenger ønsker kontakt, og fortell hva du kommer til å gjøre.

Eksen har ingen rett til å bestemme over dine handlinger, eller rett til å vite hva som skjer i ditt liv.
De rettighetene mista eksen den dagen h*n valgte å dumpe deg.

Husk at du må gå all in med null kontakt: blokkere fra alt, ingen snoking, ingen små meldinger/hint.
Avatar

Re: Hvis du har kjærlighetssorg/har blitt dumpa: LES DETTE

jan 24 2021 - 19:25
Veldig bra skrevet dette, har lest det flere ganger.

Prøver på nytt (som et nyttårsforsett). Det har gått 5 år og har ny samboer, men klarer fortsatt ikke å få den forhenværende fruen ut av kropp og sjel.

Har prøvd de fleste taktikker, og det har gått bedre en stund, men så har jeg sviktet og er nesten tilbake til utgangspunktet..

Var sammen i 9 år og har et barn sammen. Så det gjør det jo vanskeligere enn det kunne ha vært (f.eks i forhold til NC).

Skal prøve å være flink til å gjennomføre nødvendige "tiltak", så kanskje det går bedre denne gangen.

Skriver hovedsakelig dette for å få det ut. Men, hvis noen har gode råd og vink så er det bare å rope ut :)

Avatar

Ekser

feb 16 2021 - 02:08
Ekser har en tendens til å skylde alt på deg etter endt forhold. Husk at det er alltid lettere å skylde på alle andre enn deg selv. Men tenk over forholdet som tok slutt. Var det egentlig din feil? Mest sannsynlig ikke. Sure, alle gjør feil. Det er forskjell på å prøve å forandre noen og forme noen etter ditt eget ønske. Framfor å forandre noen til det bedre. En bedre versjon og utgave av seg selv. Man kan alltid bli bedre/flinkere på noe og kutte ut uvaner. En god person får h*n til å ville bli en bedre versjon med gode og sunne vaner. Du vil kun trøkke på deg selv og trekke deg ned i gjørmen ved å ha negative tanker ved og tenke "alt var min feil" Gjør deg selv den tjenesten og mat deg selv med tanken og følelsen at h*n ikke fortjener deg. Du fortjener bedre.
Avatar

På an igjen

feb 19 2021 - 19:45
Etter etter et forhold som har vart snart et år, kommer damen med en melding som sier at hun ikke har de rette følelsene. Hun trenger tid til og sortere tankene sine. Allikevel sender hun meldinger hele tiden. Jeg svarer bare kort på de, og får et inntrykk av at hun angrer. Det er ikke tvil om at hun egentlig har slått opp, men holder muligheten åpen for at det kanskje kan bli mer. Gir hun fred, og sender ikke meldinger til hun. Forstår at det kan jeg ikke fortsette med over tid, for da er det over uansett. Jeg gir hun tid nå, har satt 4 uker som siste mulighet for akkurat det. Når hun sender melding bare svarer jeg kort, og viser at jeg ikke har lukket døren helt. Det jeg trenger fra henne er at hun faktisk sier at hun vil mer, og at hun anger på at hun slo opp. Kommer ikke dette innen 4 uker gjør jeg som trådstarter sier. Vet innerst inne at muligheten ikke er veldig stor. Jeg vil bare ikke være sammen med en kvinne som ikke har de "rette følelsene" for meg. Hvordan noen kan "miste følelsene" har jeg aldri forstått. For at de var der fra start av så jeg på lidenskapen og interessen. Uansett så lever jeg mitt eget liv, og treffer jeg andre i denne perioden så er det over uansett. Vil bare gi det den tiden jeg har satt av, slik at jeg kan gå videre med god samvittighet.

Hun sliter med personlige ting, jeg kan ikke være hennes psykolog uansett. Endre på andre sine følelser er slik jeg ser det umulig, men gir den sjansen at når hun får fred og kan sortere tankene sine så kan det hende at hun faktisk kommer til et annet standpunkt. Om det skjer føler jeg av vi må starte fra begynnelsen og bygge relasjonen på nytt. Uansett så vil det da gå lang tid før jeg blir trygg på henne igjen. Er det verdt det? Jeg er glad i henne, og skal ingen steder :) Må uansett bruke litt tid for og gå videre og date andre. 4 uker det er limiten! Om det ikke skjer noe stor forandring til den tid så blokker jeg all kommunikasjon og begynner og se etter en kvinne som vet hva hun vil. For alene resten av livet vil jeg ikke være.
Avatar

Vi har hverandre her i forumet..

mars 26 2021 - 12:58
..oppi alt..

Min kjæreste lyver og har dumpet meg..

For så å komme tilbake til meg igjen og nå er det som om jeg ikke eksisterer..

Jeg holder fortsatt fast..

På ingenting..

H*n vil bare drikke og feste..

Jeg vil planlegge framtid..
Avatar

Du reddet meg.

mai 3 2021 - 21:06
Helt seriøst. Du ga meg akkurat det jeg vil høre. Takk for at du gidder å ta tiden til å skrive noe sånt - det ga meg lys i enden av tunnelen!
Til forsiden