Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hvis du har kjærlighetssorg/har blitt dumpa: LES DETTE

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Brudd

sep 14 2019 - 09:29
Hei. I går ble jeg dumpet av den jeg elsker. Vi har vært samboere i 4,5 år og har et barn på 2,5 år. Vi tok steget og kjøpte oss et hus i fjor, som vi har pusset opp en del på..det er fortsatt ikke helt ferdig. Det har ligget i kortene ei stund, da hun har sagt at hun ikke har hatt det bra med meg ei stund. Problemet er at jeg ikke har fått vite hva jeg har kunnet gjort for å prøve å bedre situasjonen.. den siste tiden før bruddet har jeg følt meg ganske desperat etter å få en eller annen form for bekreftelse av henne på at hun ønsker å prøve. Dette har jeg ikke fått, og i går slo bomben ned. Jeg hadde sett for meg et langt liv med henne og mitt barn, i et hus som skulle bli akkurat slik vi ønsket, når det var ferdig.. jeg har ikke råd til å beholde huset med bare min inntekt . Jeg sliter veldig med mye tanker om alle fine stunder vi har hatt sammen, og alt hun er, personligheten, latteren, til og med de små negative tingene ved henne elsker jeg.. jeg frykter for egen helse, og jeg klarer ikke tanken på å se henne med en ny mann.. hun er det beste som har skjedd meg i livet. Hjelp!
Avatar

Hei

mars 18 2020 - 17:57
Takk for en flott påminnelse!
Det ga meg enda mer motivasjon på reisen min :)
Avatar

Mindblowing!

april 14 2020 - 12:53
Tusentakk for den gode teksten du har skrevet, det her fikk meg til å innse en del ting. Sender deg pm.
Avatar

Re: Hvis du har kjærlighetssorg/har blitt dumpa: LES DETTE

mai 20 2020 - 12:10
Bravo HaskeVall..Itrolig bra skrevet!Klok og riktig ..og veldig hjelpsomme råd!:) Alle som sliter med kjærlighets sørg burde lese det du skrev..Det blir frisk pust og boost på energien å leve videre og finne seg selv og sin lykke.:)
Avatar

Knust...

juni 16 2020 - 13:33
Utrolig fint innlegg. Jeg ble brått dumpet i mai, fra å planlegge sommer til å bli dumpet tvers av. Sammen i 4år. Han gikk deretter å festet med gutta og levde livet, slettet alle bilder av meg, kommentarer fra meg osv. Han har meg på sosiale medier enda, var helt stille de to første ukene, deretter snappet han meg randome ting i ny og ned. Vi møttes i helgen, han sov over og resten sier sitt.. han er igjen nå kald, har friendzona meg. Jeg er helt knust, gråter, spiser ikke.. Sønnen min var hans stesønn, noe han ikke hadde noe imot. Men nå fant han ut at han måtte leve livet og var ikke klar for å slå seg til ro med meg. Jeg brukte all min fritid på han og familien hans. Gjorde alt! Men nå er det gutta hans som gjelder, gutta hans som har tatt min plass i hjemmet hans, han har også et must for å vise gutta at jeg er ute av bilde. Men samtidig så snakker han med meg i ny og ned. Jeg spørte om vi skulle møtes ute til helgen, da var ham care og hadde planer med gutta. Idag gråt jeg mens jeg ringte han og avlyste det å lage planer sammen. Han sa sa da "vi er jo ikke sammen så skjønner ikke hvorfor vi skal finne på ting" ..
Jeg har mistet meg selv helt nå... han er 25 og jeg er 29...
Til forsiden