Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hva tror dere?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hva tror dere?

nov 9 2015 - 15:21
Jeg halvsover som bartender med en som var sanger på et utested. Dette er nå 3 år siden og han tar kontakt nå og ne, men i det siste så sier han att han kunne tenke seg å gifte seg med meg om jeg er åpen for att vi har sex med flere andre samtidig! Saken er att jeg har fått sterke følelser for denne personer men han er 15 år eldre enn meg.
Føles som jeg er i stand til å gjøre hva som helst for denne personen, men vet ikke hvor seriøs han er, når jeg spør han om dette så sier han att jeg skal ta det med ro og være åpen.
Noen der ute som kunne hjulpet meg?
Han er fra England
Avatar

Om?

nov 9 2015 - 15:38
Han er villig til å gifte seg med deg OM du er åpen for å ha sex med flere andre samtidig?

Dette syntes jeg høres skremmende ut, virker ut som han er mer ivrig på sexen og velger partner etter det. Aner ikke hvor gammel du er, men om det er så viktig å ha sex med andre for han så lurer jeg på hvor trofast han er.
Avatar

Re

nov 9 2015 - 18:06
Ja det er helt sikkert.
Var det jeg satt igjen med og, altså att han kommer til å være utro.
Jeg er 32 og han rundt 45.

Men bør jeg bare følge hjertet eller tenke meg om? Saken er at dette føles veldig sterkt men virker som en drittsekk da..
Avatar

Re: Hva tror dere?

nov 9 2015 - 21:09
Alder har ingenting å si etter min mening, men spørsmålet er vel hva du syns om at dere skal ha et forhold hvor det er tillatt å ha sex med flere? Ser du noen fremtid med han ? Jeg ville tenkt meg om hvis jeg var deg.. Men man vet jo aldri.
Avatar

Re

nov 9 2015 - 21:15
Jeg vil ikke ha et forhold med han sålenge han vil ha flere inn i forholdet.
Det er jo det han har sagt han vil, men han har jo også sagt at det kan hende at han kan klare seg med meg.. Så det er vel det som blir ultimatumet mitt om han vil noe mer med meg.

Skal si ifra hva han sier til det om den tid kommer
Avatar

Re: Hva tror dere?

nov 9 2015 - 21:23
Ja gi han et ultimatum! Lykke til :)
Avatar

Re

nov 9 2015 - 22:23
Takk takk.
Det eneste som mangler nå er at han tar kontakt .. 3 dager siden sist nå så han er vel ikke så seriøs akkurat..
Avatar

Re

nov 12 2015 - 18:07
Jeg var i ett sånt lignende forhold. Han ønsket at vi skulle ha ett åpent forhold der vi begge kunne ha sex med hvem vi ville. Jeg gikk med på det fordi jeg elsket han og ville ikke miste han. Jeg råder deg til å tenke deg veldig godt om. Er dette noe du vil? For meg endte dette ikke så fint. Jeg sitter igjen med en følelse av å ha blitt brukt. Han var aldri seriøs mtp oss. Han sa mye fin og gjorde mye fin, men det var å få det han ville.
Avatar

Re: Hva tror dere?

nov 15 2015 - 03:16
Hva skal du med en sånn mann? Tror du han kommer til å være trofast, når han allerede nå fantaserer om å ha sex med andre enn deg?
Du har nok mista bakkekontakten.
Men what to do, når man er forelsket?
Du bør spørre deg om ikke du fortjener noe bedre enn det. Legg lista litt høyere.
Det fortjener du uten tvil!
Til forsiden