Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hva skal jeg gjøre? Destruktivt forhold?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hva skal jeg gjøre? Destruktivt forhold?

nov 11 2016 - 17:23
Hei alle.. jeg har vært i ett forhold nå i 4-5 år.. jeg vet ikke om jeg klarer mer..
Kjæresten er FTM (Kvinne til mann) - men har nå bestemt seg for å være jente likevel.
Han har gjort det slutt sikker 8 ganger i løpet av de årene, og jeg kom selvfølgelig krypende tilbake gang på gang... Nå studerer ho og maser om å få barn, sier at siden ho sluttet på hormoner kan ho bare få seg et ligg og lage en unge om vi begge kan elske.. det er så jævlig mye opp og ned og jeg er sliten og lei meg - føler meg ikke elsket lenger..
Jeg ønsker meg en god mann, kunne gifte meg og få barn en dag når jeg er klar for det uten å bli presset hver eneste dag.. men det er så vanskelig da vi faktisk har så mange år og minner sammen, jeg aner seriøst ikke hva jeg skal gjøre.. her sitter jeg ett hav fra ho og er skikkelig lei meg. Hva hadde du gjort?
Avatar

Re: Hva skal jeg gjøre? Destruktivt forhold?

nov 13 2016 - 16:05
Du må tenke på hva du selv vil og hva som gagner deg best.

Ut i fra det jeg leser, så fremtrer det ganske tydelig at du ikke vil mer. Min mening er at du burde avslutte forholdet, det hadde jeg gjort.

Selvfølgelig er det vanskelig når dere har mange år og minner sammen, men er det bedre at du har det så forferdelig som du har det nå? eller er det bedre å avslutte, så du kan føle deg fri, og heller kan finne en som er deg verdig og stabil ? Har det vært verdt det hver gang du har krøpet tilbake ? eller har det bare gjort deg mer vondt enn godt ?

Du må nesten gå inn i deg selv å ta et ekstremt vanskelig valg, hvordan kan du få det best ?

Prøv å snakk med henne om alt du tenker og føler, og hvis hun ikke forstår deg/ikke vil høre på deg eller annet, da har du svaret ditt. Gå videre. Personen er bare ute etter drama, og sliter med seg selv.
Avatar

Ute

nov 13 2016 - 21:22
Hei, satt virkelig pris på svaret ditt.

Jeg brøt ut av det på fredag, jeg føler meg så lettet.
Det gjør vondt selvfølgelig, men jeg tar en dag av gangen.
Avatar

Tommel opp !

nov 15 2016 - 18:58
Så bra ! DU E GOD !
Til forsiden