Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hva skal jeg gjøre?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hva skal jeg gjøre?

sep 18 2020 - 02:27
Jeg og samboeren har vær sammen i snart 3 år, vi skulle egentlig gifte oss i år men ble utsatt til neste år. Men, han har begynt å skjule tlf mye og tar den med seg over alt, i natt fikk jeg ikke sove fordi det plinget sånn i tlf hans, tenkte det var spill så tenkte bare å sette den på lydløs så jeg kunne sove, men nei, der hadde det kommet masse snap fra forskjellige, ikke for å vite hvem når set står slem pike. M.i.l.F. Dirty ett eller annet. Og jeg begynner seriøst og lure, er han utro? For meg går å flørte med andre over nett sende bilder og slikt under det å være utro. Skal ta det opp med han. Men aner ikke hva jeg skal gjøre om det viser seg å være saken
Avatar

Råd

sep 19 2020 - 00:26
Du bør absolutt ta saken frem i lyset på ett tidspunkt. Bedre å få saken ut av verden, kontra det å bli spist opp av fortvilelse. Skulle det vise seg å være en ikke-sak, er jo det kjempefint, og noe du ikke trenger å tenke mer på. Da er den biten ute av verden. Er det derimot noe i det, synes jeg du bør møte han med nysgjerrighet, i første omgang. Finner du at dette er av et slikt omfang at du ikke på noen måte kan tilgi, tenker jeg at du bør gjøre det rimelig klart hva du tenker om saken.

Send meg gjerne en PM, om du skulle føle behov for det.
Avatar

Har tatt det opp

sep 20 2020 - 23:33
Tok det opp dagen etter, visste seg at han har holdt på i 2/3uker med dette, han fikk beskjed om at han måtte kutte ut, og slette de kontaktene, han har vist meg at han har slettet, men kjenner fortsatt på en uro og redsel for at han skal gjøre det igjen. Men vi begge vil at dette skal funke. Fikk han til å forstå at dette for meg er utroskap
Avatar

Bra

sep 22 2020 - 15:02
Synes det er fint å lese at du tok opp saken så kjapt, og at du har fått ryddet opp i denne saken. Forstår samtidig din bekymring, hvis han har holdt på med dette over flere uker. Ønsker dere lykke til!
Til forsiden