Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hva nå?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hva nå?

sep 13 2020 - 22:34
Beklager langt innlegg. Men jeg vet ikke hvem andre jeg kan snakke om dette problemet med. Jeg er rådvill, sliten og desperat.

Jeg har en kjæreste. Vi har vært sammen siden tidlig 2019. Alt var fantastisk i starten og han var drømmemannen helt til jeg fikk en dårlig følelse i september i fjor som ikke ga seg. Så jeg spurte han og i følge han var alt bra. Den dårlige følelsen gikk ikke bort så jeg gjorde noe jeg vanligvis aldri ville gjort. Jeg så på telefonen hans. Det er utrolig ubehagelog og jeg har enda dårlig samvittighet. Men da fant jeg ut at han hadde flørtet med x'n og ei venninne og ikke nevnt at vi var sammen.

Da jeg konfronterte han med dette ble han veldig sint og ga meg dårlig samvittighet for å ha sett på hans telefon. Han dro vekk og sa han måtte tenke om han ville være sammen med meg eller ikke og vendte skylden over på meg. Kort stubd etter var vi tilvake uten å snakke noe mer om det.

I januar fikk jeg samme følelsen og igjen etter å ha sett på telefonen hans og gått nøyere til verks fant jeg ut at han da hadde
sextet, sendt og mottatt ganske grove bilder fra en del andre kvinner før og etter vi ble et par.
Samtidig som han hadde behandlet meg ganske dårlig en del mnd før jeg fant det ut. Og jeg tenkte at det var pga at han var sliten.

Han fikk beskjed om å dra og det gjorde han. Han ble sint og la igjen skylden på meg. Han fikk en del dager hvor jeg ignorerte han, selv om det var vanskelig for meg. Hvorpå han unnskyldte seg og ville snakke for å gjøre opp. Vi ble samme igjen. Da lovet han at han aldri skulle gjøre det igjen, for han skjønte at det ikke var akseptabelt og kuttet kontakt med samtlige andre damer.

Når vi snakket om det så sa han at han så ikke på det som utroskap.. og han hadde ikke tenkt seg om. Det var jo bare tekst og bilder uten betydning i hans hode. Hva spm netydde noe var meg, de damene nådde meg ikke til anklene engang.

Vi hadde det veldig fint en god stund, men så skjedde det igjen. Og samme runddansen. Jeg tilga han igjen etter en stund for jeg hadde utrolig sterke følelser for han. Igjen kom løftet om at han ikke skulle gjøre det igjen.

Tiden gikk og nå sitter jeg med et dilemma som både er utrolig vondt for meg og barna. (De har ikke blitt innblandet).
Har tilgitt han 4 ganger fra før. Denne gangen snappet han med ei jente og sa han ville bli med henne på en tur for å få slappet av (fikk ikke følelsen av at det var noe seksuelt i bildet) men det jeg reagerte veldig sterkt på var at han beroliget henne om at hun ikke skulle bli stresset pga meg og at jeg skulle bare ta meg en bolle for tillit var viktig i et forhold. Han forsvarte henne men ikke meg. Slik har det alltid vært at han har tatt dems parti og ikke mitt. Han skrev også andre veldig lite hyggelige ting om meg. Noe jeg også reagerte på for jeg har stilt opp for han, støttet han og tatt meg av han siden dag én.

Han hadde også ringt og pratet med en av de tidligere damene og lagret nr hennes på et helt annet navn...

Når jeg konfronterte han med dette sa han at han bare snakka tull med henne for å få henne til å føle seg bedre siden hun var lei seg og at han aldri egentlig hadde planer om å dra til henne.
Og at han skulle konfrotere den andre dama fordi hum hadde sendt en mld som provoserte han. Og han visste jeg ville bli sint om jeg så nr hennes.

Jeg er sliten av at han hele tiden gjør slike ting mot meg men samtidig sier at han elsker meg og er evig takknemlig for at jeg er der for han. Og jeg vet at han har aldri tidligere har hatt et slikt forhold hvor han har blitt respektert og hatt noen som bryr seg så mye slik jeg gjør. Han sliter med ptsd, adhd og dårlig impulskontroll. Og jeg føler fortsatt sterkt for han.

Og igjen kom løftet om at han skulle bevise at han var verdt det. At jeg fortjente en som tok meg i forsvar og passet på meg slik en ordentlig kjæreste skal. Men jeg kjenner jeg er rimelig sliten nå og vet ikke hvordan jeg skal sette begrensninger eller hvordan jeg kan vite at han faktisk snakker sant?

Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre for jeg har ikke tillit eller respekt for han lenger.. Men hjertet mitt vil ikke gi slipp. Jeg vil at det skal fungere, at han kan bli den han gir utrykk for å ville bli. Han har også en forferdelig tung tid hvor han sliter veldig. Men jeg er så lei av å bli såra.
Avatar

hailoiiiiis

sep 15 2020 - 20:22
jeg forstår
følelsene
gjør det hele
vanskelig
men stikk fingeren
i jorda vennen
du kan dessverre
aldri stole på ham
du vil bli såret
om igjen :(
Avatar

RE: Hva nå

sep 20 2020 - 20:45
Kjære deg, gå fra han. Sikkert enklere sagt en gjort.
Du har tatt han på fersken flere ganger og du skal IKKE ha dårlig samvittighet for at du sjekket mobilen hans. Tross alt, så hadde du rett. Dette er jo utroskap og hvem vet om han har gjort mer enn bare å tekstet... Han ble sint fordi du komfonterte han med dette, sint fordi han hadde ikke annet å stille opp med. De fleste som blir anklaget, blir oppgitt, lei seg, forvirret mens de som faktisk er utro tyr til sinne og legger skylden på den andre partner. Listen er lang.
Beklager hvis dette blir for direkte men jeg skriver kun ved erfaring, gå mens du kan.
Ja, det blir tungt, ja, du vil ha kjærlighetssorg men en dag, vil du reise deg opp igjen og finne en som behandler deg med respekt og kjærlighet,
Til forsiden