Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hva gjør jeg nå? :(

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hva gjør jeg nå? :(

sep 9 2019 - 21:30
Jeg går gjennom en tung periode nå. For 3 dager siden fortalte min kjæreste at han ikke elsker meg. Han kunne ikke gi noen god forklaring på hvorfor. Vi har vært sammen litt over et år. Han valgte derfor å slå opp med meg. Han bor i Sverige og jeg i Norge. Alt har vært så fint, dette kom som et sjokk for meg. Han fulgte meg til flyplassen for å si hade. Han skrek, jeg skrek. Han sa sorry heletiden og ville ikke at jeg skulle dra. Han sa også at han skulle ønske han kunne bli med meg. Fikk noen snaps av at han var utrolig lei seg den kvelden. Jeg fikk en snap av en av venninnene hans for 1 time siden. Hvor de to var ute på en middags date. Jeg vet ikke hva jeg skal si eller gjøre. Jeg er utrolig trist. Har vært i to seriøse forhold før dette, ja jeg var trist når det ble slutt, men ikke slik jeg har det nå. Jeg skjønner ingenting. Jeg klarer ikke spise, føler alt er trist.

For 4 år siden ble jeg veldig syk, lå mye på sykehuset første året. Klarte ikke å gå eller stå. Jeg mistet mange venner. Kjæresten jeg hadde da dro ifra meg. Mistet jobben. Kunne ikke ha leiligheten lengre. Jeg var veldig ensom og deprimert i en lengre periode. Jeg jobbet meg opp til å fungere 40/50% også møtte jeg min nåværende kjæreste (eks nå). Han var så snill og god, vi hadde det så bra sammen. Familien likte meg, min familie likte han osv... jeg vet ikke hva jeg skal gjøre nå, jeg har nesten ingen venner. Er utrolig trist og føler jeg nå har mistet alt i livet igjen. Hadde han noen andre har jeg lurt mye på. Han har endel jentevenner og er utrolig sosial. Han snek seg bort fra meg hver gang han åpnet snaps eller meldinger på tlf. Noen ganger ringte tlf på natten og da kunne jeg se han skrev jeg ringer deg til uka (når jeg da har dratt hjem til Norge).

Alt dette er selvfølgelig spekulasjoner, men jeg måtte bare få det ut. Jeg føler meg utrolig trist og alene. Jeg har ingen familie jeg kan snakke med om dette. Jeg prøver alltid å skjule hva jeg føler og putter på et smil. Jeg er så sliten og lei av dette. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre :( akkurat nå føler jeg at alt er trist. Han trengte bare 2 dager så er han allerede ute med venner, koser seg og ikke orker å spørre om hvordan jeg har det. Jeg har nesten ingen venner :( hva gjør jeg nå??
Avatar

Re: Hva gjør jeg nå? :(

sep 10 2019 - 20:32
Dette gjør du:
- Fjern han fra alle sosiale medier
- Fjern nummeret hans
- Fjern alt som minner deg om han, da tenker jeg på småting som bamser, klær og kort for eks.
- Ikke snok på hans sosiale medier
- Ikke spekuler i om han har funnet noen andre allerede
- Fokuser på deg selv, start med trening, finn en hobby

Du vet ikke hvor lang tid han trengte/trenger, selv om han er ute blant venner betyr ikke det at han er helt tom for følelser for deg.
Han gjør deg en tjeneste ved å ikke spørre hvordan du har det. Hadde han fortsatt å kommunisere med deg, hadde det såra hjertet ditt gått rett til konklusjonen om at han fortsatt er interessert i deg.

Videre kommunikasjon med en eks gir håp, og veldig ofte falskt håp. Og hvis man da fortsetter å håpe, tar det bare enda lenger tid før man klarer å komme seg videre, og det vil gjøre mye vondere.

Jeg skrev et innlegg her for noen år tilbake hva man bør gjøre når man har blitt dumpa.

Jeg kan bumpe det innlegget så det havner på toppen av "Kjærlighetssorg", så kan du jo se om du finner noen råd der.

Det føles ikke ut som sorgen går over akkurat nå, men det gjør den ved hjelp av tid.

Lykke til.
Til forsiden