Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hva gjør jeg nå?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hva gjør jeg nå?

jan 19 2016 - 02:35
Jeg må bare få det ut..
I september 2014 møtte jeg en jente som jeg falt pladask for.
Vi var sammen i vel 10md før det ble slutt, og nå - 5-6md etterpå er jeg fremdeles knust.. Og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre.
Psyken min dreper meg, og tanken på at hun har gått videre og er sammen med noen andre tar knekken på meg.
Jeg ringte 116113 i dag, men la på da de svarte, rett og slett fordi jeg ikke tør å snakke om det. Det er for vondt.

Hva gjør jeg nå? Hvordan kommer jeg meg videre og opp fra dette helvetes hullet jeg har gravd meg ned i?
Avatar

.

jan 19 2016 - 04:19
Svarte deg på PM. Litt langt innlegg, beklager det.
Avatar

Re: Hva gjør jeg nå?

jan 21 2016 - 00:20
Kjenner meg igjen i det du skriver, og det er forferdelig å være såret så dypt og knust så lenge. Noen ganger kan det være vanskelig å få seg til å snakke med noen om problemene. Enten det er med profesjonelle eller andre. Noen tips jeg har til deg er å "godta" at du er knust i den forstand at du ikke skyver vekk disse følelsene. De vil dermed dukke opp igjen, og du innser plutselig at "faen, jeg er ikke over henne enda". Prøv å la det gå sin gang, så vil det omsider gå over. En ting jeg gjorde var å skrive en liste over dumme ting han hadde sagt og gjort. Jeg gjemte det i en skuff og når jeg savnet han, så leste jeg dette. Jeg skriv til og med navet hans på et ark som jeg brente. Det er vanskelig å si at det kommer til å bli bedre, men forsøk å ta en dag om gangen, eller til og med et kvarter av gangen. Ikke benekt at følelsene er der. Det er ok å føle som du føle. Det er også nødvendig for det er så menneskelig. Det jeg vil si er at du tar deg den tiden du trenger. Det jeg gjorde var å skyve tankene og følelsene vekk. Trodde jeg skulle glemme det. Det som derimot skjedde var at plutselig kom følelsene tilbake, og jeg skjønte at ved å feie følelsene mine under et teppe så gjorde jeg det galt. Følelsene og savnet blusset opp, og jeg gråt og gråt. Det var da jeg innså at jeg aldri kom over han. Og det var da jeg innså at jeg gjorde feil ved å skyve vekk følelsene. Det tar tid, men ta den tide du trenger. Til slutt, selv om du ikke ser det nå, så vil det bli bedre. Jeg tror at etter den feilen jeg gjorde, så ville jeg vært over han for lengst. For meg tok det over et år å innse at jeg ikke var over han i det hele tatt. Vil råde deg til å finne noen å prate med. Enten venner, eller her. Bare å sende meg en pm hvis du vil snakke
Til forsiden