Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hva er kjærlighetssorg egentlig

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hva er kjærlighetssorg egentlig

juni 3 2017 - 10:54
Hva er kjærlighetssorg egentlig , hvorfor varer det så lenge. Skulle ønska jeg hadde fasiten til alt å hvordan komme meg videre. Hadde eit godt forhold i ca 2 år å plutselig ble det slutt , hun har komt seg videre med ny type men jeg sitter igjen med knust hjerte , ja forstår begrepet knust hjerte veldig godt nå. Tenker på henne 24\7 selv det har gått 2-3 månder.Alle minnene å alt som minner om henne , dette føles ut som en evig depresjon å føler alt er meiningsløst.hvorfor er det jeg som sitte igjen å savner henne , hvorfor skal jeg vere så langt nede. isolert meg veldig .har tidligere vært i forhold som har varet lenger men ingenting var slik som det jeg føler nå. Elsker henne med hele mitt hjerte både negative å positive sidene. å jeg er hjelpesløs . Har lyst å skrive hver dag men hun har som sagt godt videre med ny type osv. Er så mye jeg vil spør om, føler meg lite verdifull. Er det virkelig slik det skal vere ? Noen tips ?
Avatar

Re: Hva er kjærlighetssorg egentlig

juni 3 2017 - 17:49
Hallo,

Først av alt, 2-3 måneder er INGENTING etter et brudd, hvert fall ikke når dere var sammen i 2 år.

Og det nye forholdet til eksen din kommer til å krasjlande (tipper jeg). Grunnen til det er at eksen din har langt ifra rukket og prosessere bruddet med deg. Ho har hoppa videre på neste kar for å få deg ut av hodet. Men ho kan ikke legge lokk på bruddet deres for alltid, og de følelsene vil komme til overflata igjen. Rundt tidspunktet det skjer, tipper jeg det nye forholdet går åt skogen.

Det dummeste du gjør nå er å isolere deg.
Det du heller burde gjøre er å sosialisere deg med venner og familie. Snakke ut om ting du går og bærer på.
Du burde i tillegg fokusere på deg selv, og ikke eksen din. Finn en eller annen måte å glemme henne litt på. Finn en ny hobby, dra på treningssenter, løp turer, sosialiser deg med venner, ta en tur på byen (ingen fylleringing/SMS).

Meld deg på Tinder, møt jenter ute, dra på date. Du er ikke klar for et nytt forhold enda, men oppmerksomhet fra andre jenter kan helt klart bidra til at du kommer deg fortere over eksen din. Man får en bekreftelse på at man er god nok og man får økt selvtillit av å få oppmerksomhet fra det motsatte kjønn.

Start med å gjøre positive endringer i livet ditt.
Og gi deg selv tid! Det er det aller viktigste her, det finnes ingen fasit eller magisk kur for å komme seg over et brudd.

Du skal også vite at du ikke er alene om å være i denne situasjonen. Og det kan være vanskelig å se noen ende på dette, men jeg kan love deg at tåka letter når det er har gått nok tid.

Det er også veldig lett å tenke at du sitter igjen med all driten, men husk, du vet ingenting om hva ho føler. Ikke ta dette som et håp på noen måte, men ho har det nok ikke helt lett ho heller.

Alt i alt, ikke isolere deg, vær sosial, gi deg selv tid, kjenn på sorgen til du er lei av den, gjør positive endringer i livet ditt.

Det finnes helt klart en bedre jente for deg der ute, du må bare komme deg opp på hesten igjen og finne henne.

Lykke til!
Avatar

Takk for gode råd

juni 5 2017 - 11:05
Fordelen er vel å holde seg opptatt ja , men av å til dukker det opp tanker som her var vi , eller møter noe på veien er det henne? eller dette gjor vi før osv , Det som er vansklig er å slutte å tenke på henne. Tiden leger alle sår seiest det men akuratt nå ser det svart ut. håper jeg kan se tilbake på denne tråden å le av meg selv litt for jeg bagateliserer det men hverfall slik det føles ut.
Avatar

Har det likedan

juni 5 2017 - 14:28
Har sendt deg mld :)
Avatar

Re: Hva er kjærlighetssorg egentlig

juni 6 2017 - 23:59
Det å føle seg nostalgisk når man brått er på et sted hvor du var sammen med eksen er helt normalt. Og det vil kunne svi i en god stund fremover, så du burde nok ikke oppsøke de stedene. Om det være seg en café, en strand, en møteplass eller en spesifikk gate dere kyssa første gang for eksempel.

For noen år siden var jeg i Gdansk med ei frøken jeg VIRKELIG likte godt, vi var vel så og si sammen på det tidspunktet. 4 måneder etter vi var i Gdansk, så dumpa ho meg. Og da blir man fort nostalgisk og tenker tilbake på de gode stundene, for meg var et av høydepunktene denne Gdansk-turen. Når bruddet var ferskt husker jeg at jeg tenkte "Jeg skal ALDRI tilbake til Gdansk igjen! Der ligger det så mye minner i alle gater! Det tåler jeg bare ikke!".
Og nå sitter jeg her, skal til Gdansk med svær vennegjeng om knapt en måned. Jeg tenker ikke en gang LITT på at jeg var der sammen med eksen min, jeg bare gleder meg helt sinnsykt til all morroa jeg skal få ut av turen! Faktisk så ler jeg av at jeg i det hele tatt tenkte tanken på at jeg aldri skulle sette mine ben i Gdansk igjen. Det er klart jeg skal tilbake dit!

Grunnen til at jeg tenker sånn nå, er fordi tåka har lettet for min del. Jeg har innsett at det finnes ca 3,5 billioner andre damer på denne planeten, og at eksen min virkelig ikke er den eneste for meg. Det er klart det var en tid jeg tenkte at ho var det, men etter nok tid, så ser man tusen ganger klarere.

Jeg kan fint forstå at ting ser mørkt ut, men du skal vite at det bare er akkurat nå! Ting blir bedre, ting blir lysere! Det kan jeg love deg fra bunnen av mitt hjerte!

Gi deg selv tid. Verden er fantastisk, og en dag vil du se det som aldri før! Du kommer til å komme sterkere tilbake! Og når du først kjenner at du har det bra og innser at det kommer lysere tider, herre jemini, det er den diggeste følelsen i verden!

Du klarte deg fint før denne frøkna, du kommer til å klare deg helt fint etter også.
Avatar

Hva er kjærlighetssorg

juni 20 2017 - 11:26
Jeg tror at når kjæresten har vært veldig viktig for oss og vi trodde det var den rette, så tar det lang tid å komme over den personen. Dessuten er vi ulike. Noen som meg selv bruker lang tid på å la forelskelsen gå over til kjærlighet. Å bli betatt av noen kan være lett men det å virkelig elske tar for noen tid. Og da kan det ta tid å komme over den store kjærligheten også. Det er en sorg som annen sorg og den kan gå i bølger. I perioder føler vi det går bra og i andre perioder er det tungt.
Til forsiden