Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hjertesorg uten kjæreste.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hjertesorg uten kjæreste.

nov 3 2017 - 19:01
Er ein mann på 24 år som aldri har våre i eit forhold, men eg lure på om følelsen eg går rundt med er hjertesorg. Kvar dag går eg og kjenner det er noko som mangler i livet mitt.

Eg har jo selfølgelig blitt forelska gang på gang i Jenter eg har møtt, men har aldri følt at dei ville likt meg på samme måte, og av dei få eg faktisk har blitt venn med over lengre tid har har me aldri våre inne på det tema, eller dei rett og slett allerede er i eit forhold. har aldri følt at nokon var "kjær" i meg, og aldri følt at nokon har flørta med meg. for alt eg veit kan det henda eg berre ikkje plukka opp alt av 'signal' som blir sendt ut.

Spessielt vanskelig blir det av at eg bur på ei øy, der eg anten kjenne jentene ifra før, eller dei er over/under min aldersgruppe. og er kun i sommer sesongen at det kjeme turristar.

Eg er jo så heldig og ha fast jobb, eigen bil og kjøpt eigen bolig. Men er tungt og stå opp til ein tom leilighet, skulle så gjerne ha delt livet med nokon.
Eg er ganske introvert, men er og med på sosiale aktivitetar. Men pga. dette veier så tungt på meg kvar dag, så går mesteparten av fritida vekk i Dataspel, eller turgåing i fjell/skogen (kanskje litt fisking) åleina for og få tankane over på andre ting.

Eg veit ikkje lenger kva eg skal gjera, ensomheten gjere så vondt, og det blir jo berrre verre og verre for kvart halvår som går.
Avatar

Hei!

feb 17 2018 - 20:39
Ser at du ikke har fått svar her og jeg ville bare si at du er ikke alene om å føle på håpløsheten.
Jeg har begynt å lese en bok som heter:
" The Secret"
Eller "Hemmeligheten" på norsk. Den finnes også på film i DVD.
Jeg kan anbefale deg/ dere andre som leser denne meldingen om å lese den. Tror den kan hjelpe:)
Avatar

re: hjertesorg uten kjæreste

mars 15 2018 - 15:06
Jeg kjenner meg veldig igjen på det å ønske seg en kjæreste, men ikke føle at noen vil ha akkuratt deg. Jeg er elendig på flørting og føler heller ikke jeg har draget. Jeg er også mye inne og hjemme og derfor har jeg prøvd meg på nett dating, en side som heter OkCupid er jeg fornøyd med: der kan du møte folk fra hele verden, på forskjellige steder i verden og det som er kult med den appen (som kan brukes både på mobil og på pc) er at du kan få et bedre overblikk over den andre personens interesser, meninger, preferanser osv, og om du svarer på spørsmål og sånn så matcher de deg opp med andre som har de samme meningene og interessene som det du har! Pretty cool, sant?
Dating handler jo om det å blottstille seg og det kan mange ganger være skummelt (det synes ihverfall) jeg...
Avatar

Singel

aug 16 2019 - 22:35
Jeg er 23 år og har aldri hatt kjæreste. Også for meg er singeltilværelsen slitsom. Jeg er alene ellers også, men har ikke vært aktivt søkende etter venner eller kjæreste før. Det skremmer meg å legge ut bilde og navn; jeg vil ikke virke desperat. Dessuten er det en evig konkurranse, og å bli avvist på datingplattformer kan virke enda verre enn å bli avvist i virkeligheten. Jeg ville derfor kanskje ikke valgt en datingapp/-side, selv om jeg ikke kommer på bedre alternativer. Styr også unna selvhjelpsbøker; det er en felle i det også. Du kan selvsagt prøve, men du kan bli skuffet. Det som har hjulpet for andre, hjelper ikke nødvendigvis for deg.
Avatar

Singel

aug 30 2019 - 12:54
Uff, ja jeg har det på samme måte. Jeg er en mann på 23 år og har heller aldri hatt en kjæreste. Det gjør vondt å se alle rundt seg etablere seg i parforhold og samboerskap, mens man sitter helt alene igjen. Det føles tungt ut å aldri ha opplevd gjensidig kjærlighet.

Jeg hadde sjansen på å få meg kjæreste et par ganger da jeg gikk på ungdomsskolen, men det ble aldri noe av. Jeg var så sjenert og usikker på den tiden - noe jeg fremdeles er. Det har hendt i voksen alder at jenter har flørtet med meg, men jeg blir så forferdelig nervøs og usikker når det skjer. Det blir som en ond spiral. Det ser ikke ut som om det noensinne kommer til å klaffe for min del.
Til forsiden