Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hjelp

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hjelp

okt 27 2019 - 18:54
Jeg klarer ikke å fokusere på noe. Jeg vil bare sende eksen en melding eller mail eller noe. Han har selvfølgelig blokkert meg på samtlige medier: sms, facebook, instagram, snap. Har han på linkedin og kan sende mailer. Jeg har så lyst.. Selv om jeg vet hvordan det forholdet var angstfremmende for meg. Jeg klarer ikke å ha det sånn. Da vi to møtte hverandre var han ensom, dårlig selvtillit, lite sosialt nettverk og han turte ingenting. I løpet av våre 5 - 7 år sammen ble han en selvsikker, utadvendt og omgjengelig person. Jeg unner han det, og ønsker det for han. Men her sitter jeg nå.. Viggo venneløs, forhatt. Føler meg stygg, taper.. mislykket. Alene..

Han har ny dame, påstår han, en med barn. Jeg vet ikke for sikkert. Fikk bare se et bilde av han med en kvinne på en fest, jeg gjorde litt research påog fant en jeg syntes lignet på den jenta. Ja, jeg høres jo syk ut. Nå har jeg tre faner oppe: facebooken til den nye jenta, en fane med mail hvor jeg skriver mail med alt jeg føler (sender ikke til han, men frister), en fane på linkedin hvor jeg sjekker om han er pålogget. Jeg sendte han en mail i forrige uke, han svarte ikke. Det var i forrige uke han fortalte med han har en ny og jeg må respektere det fordi det blir ikke oss. Men samtidig sa han "singel eller ikke, det blir ikke noe mer med oss dessverre". Hva betyr det? Jag blir gal.. Jeg er så ensom og den ensomheten og tomheten forsterker mer. Ja, han var slem mot meg. Men jeg krevde også masse.

Jeg vil bare sende han en mail med nye sanger, kan jeg det? åh, jeg får ikke til noe.. .hjelp.
Avatar

La exen være ifred

okt 27 2019 - 22:02
Så enkelt og samtidig så vanskelig .

Hjelper ikke å stalke en person til å endre mening, eneste man ender opp med er å få en politianmeldelse etter seg.
Avatar

Jeg vet det

okt 27 2019 - 23:25
Jeg er klar over det. Jeg er ikke så gal som jeg gir uttrykk for, jeg har lyst.. Men gjør det ikke. Får bare panikkanfall hvor jeg savner han noe voldsomt, men har prøvd å distrahere meg selv med å skrive ned alt jeg vil si - men ikke sendt til han. Sender heller den mailen tilbake til meg selv.

Har det bare veldig vondt, jeg er ikke gal eller slem... Bare veldig veldig såret, skuffet og lei meg.
Avatar

Hvordan går det med deg?

okt 31 2019 - 16:19
Hei! Kan jeg legge deg som en venn for å skrive privat?
Avatar

Re: Hjelp

okt 31 2019 - 21:45
Hei. Det ser ut som du er i en tidlig fase etter et sårende brudd. Tro meg jeg kan forstå deg og dine følelser. Var i et stygt brudd for litt over 1 år siden. Jeg trodde alt gikk galt, men her er jeg...blir litt bedre og sterkere for hverdag.. er det noe jeg kan hjelpe deg med så ta gjerne kontakt. Jeg har myeee erfaring fra det du opplever nå.
Avatar

Gjerne

nov 6 2019 - 13:56
Hei Tanya! Du kan legge meg til.


Oslomann28. Ja, det gjør så vondt. Jag elsker han fortsatt veldig høyt og savner han noe enormt. Er konstant på gråten, konstant angst. Jeg vil bare ha han tilbake. Det gir ingen mening at det er slutt, ingen mening. Han var annerledes, vi var annerledes. Jag trodde vi var på samme plan følelsesmessig og kanskje personlighetsmessig også? Jeg sitter her, skal på jobb snart. Skjelver, hjertet banker og tårene kommer konstant. Jag får det ikke til.. Jag vil sende ny mail til han, ny trygling om å ta meg tilbake. Jeg vil bare tilbake i tid. Det er så ensomt. Vennene mine skjønner ikke. Er en venninne som behandler meg så dårlig for tiden, snakker kun med meg når hun lurer på noe. Følger ikke opp hvis jeg sier ting er tøft.. eller noe. Jeg vil ikke mer. Vil ikke ha det så vondt...
Til forsiden