Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hjelp..?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hjelp..?

okt 30 2017 - 20:33
Skal prøve å gjøre innlegget så kort som mulig.
Jeg ble sammen med x’en min for 7 år siden. Han var min første, og jeg hans førSte. Jeg sliter noe sinnsykt med sjalusi og var nok veldig krevende å være sammen med... det har vært slutt 4-5 ganger, nettopp pga dette og hver gang har han sagt han har mistet alle følelsene sine for meg.(noe som ikke har stemt).

Nå for et par dager siden rabla det iver for meg, og jeg ble den «sjalue» dama og gikk alt for langt. Nektet han å dra på besøk til en kompis... som endte opp med at han gjorde det slutt med meg.
Først sa han at han trengte litt dri fra meg, som jeg besvarte med «nei, du får bli her å snakke ferdig». Jeg nektet, helt til han sa «da gjør jeg det slutt», han ville ikke se meg igjen osv.

Dagen etter endret han statusen på facebook. Og jeg sendte en melding og spurte om alle følelsene hans var borte for meg, og han sa ja.
Problemet mitt er at jeg ser virkelig ingen fremtid uten han. Og jeg tror det fortsatt er igjen følelser hos han. Er bare de siste 4-5 ukene, han har vært litt surere og «CARE» enn vanlig. Dagen før han gjorde det slutt snakket vi om å bestille tur sammen, og at han snart skulle flytte inn til meg.
Er det noen som har noen råd til meg? Har ikke tatt noe kontakt med han.
Men jeg må finne en måte og prøve å få han tilbake enda en gang.. jeg vil virkelig endre meg, begynne å gå til psykolog og hele pakka for hans del. Jeg vet bare ikke hvordan je skal få enda en sjanse...

Håper noen svarer og at det ikke ble altfor mye rot i det jeg skrev..
Takk på forhånd..
Avatar

Re: Hjelp..?

okt 30 2017 - 21:33
Helt ærlig er jeg glad på hans vegne at han har klart å rive seg vekk fra et slikt kaos. Sjalu mennesker er og blir manipulerende og nekter partneren sin å gjøre ting (sånn som du har bedrevet).
Om jeg skal få være ekstra ærlig så har han nok mistet all respekt for deg, og jeg tror nok ikke den respekten kommer tilbake.

Du er ikke klar for et forhold når du holder på sånn. Du har mye å ta tak i med deg selv som du må jobbe med.
Som du sier, så har det vært mye frem og tilbake mellom dere, men folk orker/tåler bare så så mye av slik oppførsel fra sin partner. Til slutt sprekker man og mister alle følelser og all respekt for sin sjalu partner.

Det må være gjensidig respekt, er det ikke det synker dessverre båten før man kommer til land.

Ved å være sjalu, manipulerende og vise at man ikke stoler på partneren sin så ødelegger man egentlig det andre mennesket litt. Du var hans første, han vet jo ikke om noe annet type forhold, men det er han på god vei til å finne ut av.

Mitt råd til deg er å la han gå, jobb med deg selv og bli en bedre partner for nestemann.

Det er nok ikke dette du ville lese, men det er sånn vi mennesker fungerer.
Ta tak i problemene du har med deg selv og jobb med de, så skal du se at du finner kjærligheten på nytt et annet sted.

Å høre sannheten og få tøffe råd kan ofte være det beste.

Lykke til med jobben du har foran deg.
Avatar

Re: Hjelp..?

okt 30 2017 - 23:40
Jeg skjønner godt hva du mener i det du skriver..
men tingen er det at, jeg skjønner ikke hvordan han kan miste følelsene på en dag.?
Er bare noen uker siden vi var på tur, og hadde det kjempefint sammen. Han gjorde alt for meg, i tillegg til at han bodde litt her nå den siste tiden.. man bor vel ikke hos noen man egentlig ikke vil være sammen med?
Og i det han gjorde det slutt, så sa han at han fortsatt var glad i meg, og han hadde såklart litt følelser, var bare at det hadde blitt mindre. Og plutselig dagen etter har han 0 følelser?

Jeg er klar over at jeg må jobbe med meg selv, og jeg prøver så god jeg kan.. hver dag. Og jeg har også blitt myyye bedre, noe han også var enig i for noen uker siden..

I tillegg har han lagt igjen mye ting her+ at jeg ikke har fått igjen nøkkelen min til leiligheten min. Han har ikke nevnt noe engang?
Jeg har et håp om at han bare trenger litt pause, og vil komme tilbake.. er så usikker oppi dette, og alt er bare jævlig nå..
det er han jeg vil ha en fremtid med.. og det er jævlig å tenke på at jeg mest sannsynlig har ødelagt for det nå.
Til forsiden