Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hjelp?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hjelp?

nov 17 2015 - 13:28
Var sammen med en i 3 år. Han har slått opp 3 ganger før, denne gangen ble den fjerde. Sist var det slutt i 3 måneder.
Denne gangen var det uutrolig vondt. Det gikk 2 måneder uten noe spesiell kontakt så møttes vi hos han. Vi snakket å det var utrolig god stemning!
Det ene førte til det andre og så lå vi sammen. Jeg dro hjem med at han fremdeles ikke ville være i forhold og mente det måtte gå tid. Et år kanskje.
Tiden gikk og en uke etter tok han kontakt, han inviterte meg hjem og jeg sov der og låste etter meg når jeg gikk. Helga gikk og nå på mandag sa han at han ikke ville i noe forhold. Alt raser. ALT! Jeg kan ikke tro det. Jeg som har gått med så mye håp den siste helga. Jeg har trodd alt skulle ordne seg. Jeg er så utrolig glad i denne gutten at jeg mister helt grepet. Han har brukt meg men samtidig vet jeg også hvor glad han er i meg, å han sa i går vi ikke burde ha så mye nærkontakt for da klarte han ikke holde seg unna. ÅÅ men han vil ikke i noe forhold nå. Han velger meg bort.
Til forsiden