Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Har jeg lov til å si hva jeg føler?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Har jeg lov til å si hva jeg føler?

nov 25 2021 - 01:49
Historien min er at jeg ikke klarer å slutte å tenke på en gift mann. Vi hadde følelser for hverandre, men brøt kontakten pga at han var gift. Han sa selv at han bare deler postkasse med konen og det er mange år siden det følelse messige tok slutt.
Kan jeg sende han en melding og si at jeg fortsatt tenker på han? Er det innafor?
Avatar

hmmmmm

nov 29 2021 - 01:02
jeg synes
du skal holde deg for god
for å gå etter en gift mann
og ødelegge forholdet deres
om han skulle bli singel igjen
kan dere jo selvsagt
evt da ta opp kontakten
og se hvor det bærer hen
er det ment å bli dere
ja så blir det jo dere da ;)
Avatar

Hei!

nov 29 2021 - 10:32
Jeg tenker at han sikkert kontakter deg hvis han ombestemmer seg uavhengig av om du forteller han at du fremdeles har følelser for han eller ikke. Det kan være vanskelig å vite hvordan han ville reagert hvis du sendte han en melding, det er ikke sikkert at han ville ha satt pris på det. Så hvis du klarer å være sterk og ikke gjøre det, så tror jeg det er det beste. Når han brøt kontakten med deg, så valgte han jo også konen, så det beste er hvis du ikke gjør det vanskeligere for han? Forsøk å ikke henge deg opp i at han sa at han bare deler postkassen med konen, han mente det neppe bokstavelig.Avatar

Svar fra trådstarter

des 4 2021 - 12:12
Hei!
Tusen takk for svar! Jeg skal holde meg unna han, selv om det er vanskelig. Hvis det er meant to be så ordner det seg vel.
Avatar

Har jeg lov til å si hva jeg føler?

des 4 2021 - 14:24
Brøt kontakten fordi han var gift? Og det visste du ikke når du involverte deg med ham?

Alle utro menn har "fryktelige koner" btw. Det er sånn de forfører sånne som deg. Hvis de har det så forferdelig i forholdet sitt så kan de vel gjøre det slutt? Vil du virkelig ha en fjott som tyr til utroskap når han møter på motstand og utfordringer i et forhold?

Hvorfor skal du kontakte han for å si at du tenker på han? Sånn at han skal rette oppmerksomheten sin fra de andre damene han flørter med/ligger med og tilbake mot deg?

Si at dere blir sammen da og han forlater kona og hipp hurra - greier du å leve med en fyr som du vet retter blikket og kjønnsorganet sitt mot andre når han begynner å kjede seg i forholdet?
Avatar

Re: Har jeg lov til å si hva jeg føler?

des 6 2021 - 13:55
Nå retter vel statistisk sett rundt 80 prosent av oss kjønnsorganet mot andre i løpet av livet, selv om vi er i et forhold (inkluderer begge kjønn). Så sjansen for å møte den monogame ridderen (eller prinsessen) på den hvite hesten er jo relativt lav.

Just saying ....

Avatar

Re: Har jeg lov til å si hva jeg føler?

des 6 2021 - 14:23
Hvor har du den statistikken fra?
Avatar

Re: Har jeg lov til å si hva jeg føler?

des 6 2021 - 14:49
Doktorgradstudenten Geneviève Beaulieu-Pelletier ved Université de Montréal's Department of Psychology har undersøkt sannsynligheten for at par er utro. Hennes sjokkerende tall viser at sannsynligheten for at kjæresten din er utro ligger mellom 40 og 76 prosent.

Med tanke på de strenge kravene for at forskningsresultater skal være verifiserbare antar jeg at sannheten snarere befinner seg i det øvre enn det nedre skiltet. Det er selvsagt mulig jeg tar feil, men personlig vil jeg tro det er enda høyere siden det antakeligvis er store mørketall. Hvem vil vel innrømme at man er moralsk bedervet og ikke kan leve opp til kristen middelaldermoral?

Lyspunktet må være at man i hvert fall slipper gapestokk eller å bli pisket offentlig siden utroskap ble avkriminalisert i norge på 1700-tallet.

Til forsiden