Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Har jeg gått fra vettet, eller er det mye sant i det jeg sier?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Har jeg gått fra vettet, eller er det mye sant i det jeg sier?

jan 19 2020 - 21:39
Hei! (dette blir ganske langt)

Håper alle har hatt en fortreffelig helg, for min har ikke vært helt på topp dessverre.

Jeg møtte min kjæreste i fjord og vi ble sammen 08.11.19, fineste dagen i mitt liv. Meget klisje kanskje og si men der og da følte jeg at vi var ment for hverandre grunnen til hvor like vi er.

Dette var altså et avstandsforhold hvor vi hadde møttes på en dating side "sukker" med andre ord. Vi snakket på telefon flere timer om dagene i flere måneder før hun kom ned på besøk til meg. Vi hadde en skikkelig naturlig og søt tone mellom oss, jeg ga mitt og hun ga sitt. Vi begge brydde oss skikkelig om hverandre og ville alltid snakke når vi var fra hverandre.

Første møtet med henne lyste bare øynene mine mer opp for meg hvor perfekt hun var, vi hadde allerede snakket mye om før første møtet om vi bare kunne si at vi var kjærester men hun ville helst vente til første møtet for den enderlige avgjørelsen men tok ikke lang tid etter hun kom ned at vi offisielt ble kjærester den 08.11.19.

Dagen hun dro hjem igjen ble jeg veldig lei meg som sikkert er veldig vanlig for avstandsforhold partnere når partneren drar tilbake til hjemmet sitt. Vi fortsatte den samme gamle og søte pratinga på snapchat og på telefon. Men hva som først startet som en chat med masse hjerte emojis og kyssefjes fort endret seg til at det kun var meg som skrev det og hun svarte meget simpelt og lite innflytelsesrikt, i værtfall i forhold til hva hun gjorde før.

Jeg dro opp til henne 2 ganger, etter første møtet og begge gangene var fantastiske. Jeg skriver i sittende stund hjemme i min leilighet i oslo om hvordan situasjonen står nå og hva jeg vil ha deres innblikk på.

Som sagt så startet chattene våres på snapchat med masse "elsker deg" knyttet med masse hjerte emojis og kysse fjes, etter en stund stoppet hun helt med emoji delen og kun skrev "elsker deg", men jeg fortsatte mitt driv på å skrive med emojis siden jeg var så vandt til det, på starten så jeg ikke på dette som noe rødt flag eller problem men problemene for min del kommer på en rekke etter dette tidspunktet.

Vi to har en felles venn som begge snakker med og som bor i området av der hun bor, de pleier og spille LoL (League of legends) sammen og snakke på mic/telefon. Andre problemet er at perioden på starten tok hun svært oftest iniativ til å ringe meg først etter jobb og jeg tok samme initiativ tilbake det var meget 50/50 med andre ord, etter en periode stoppet hun nesten helt og ringe meg av egen vilje og tankene begynte og spre seg rundt i det lille hodet mitt.

Hvor jeg da senere får vite av denne felles vennen at hun ofte tar initiativ ved å ringe han og vice versa.

Jeg begynte å få tanker som, liker hun meg ikke mer?, har jeg gjort noe galt som for hun til å reagere på den måten hun er på, hva tenker hun om oss?, disse tankene resulterte i et hav av meldinger til henne hvor jeg var både engstelig og nervøs for at hun ikke følte noe for meg mer. Jeg skrev lange meldinger ikke angripende men meldinger hvor jeg utrykket min dype fortvilelse over situasjonen og hun sa at jeg overtenkte og tenkte ikke så mye over det etter hun sa det.

Videre rundt starten av 2020, har hun blitt veldig "care" ignorant på meldinger jeg skriver til henne, jeg kan skrive elsker deg til henne og hun ser meldingen men ikke svarer tilbake, jeg kan stille hun simple spørsmål som hun ikke svarer på og det gjør meg meget nervøs. Hun sier hun er opptatt på jobb og jeg respekterer det, men samme smørja skjer også når hun er hjemme, og tanken har slått meg flere ganger tidligere. Vis hun har vært så aktiv med meg tidligere og svart på alt jeg har lurt på hvorfor gjør hun ikke det nå lengre?

Hun blir sur av simple ting jeg tar opp på telefon som angår oss begge, og det bekymrer meg. Hun viser null tegn til kjærlighet mot meg og viser null initiativ og jeg overreagerer ikke når jeg sier det.

Mange venner sier at hun ikke virker interessert i deg mer og du burde bare slå opp fredrico, men jeg henger fortsatt på det lille håpet om at på et eller annet mirakuløst vis at ting skal bli skikkelig bra igjen fordi jeg elsker henne veldig.

I dag ringte hun meg og sa at hun var usikker på oss og var usikker på om hun fortsatt ville være sammen med meg, jeg begynte å grine og hun ble irritert og sa at hun ønsket at jeg ikke skulle grine, jeg sa hvorfor? jeg griner jo fordi jeg er redd for at det skal bli slutt. Jeg elsker deg og vil være med deg.

Så nå henger jeg på vippe pinnen folkens, vært sekund nå kan det være hun ringer og sier det er slutt. Hva tenker dere om henne? Jeg vil ikke ha noen nedlatende meldinger om henne eller trakassering men fra mitt standpunkt gjør jeg noe galt?
Avatar

Re: Har jeg gått fra vettet, eller er det mye sant i det jeg sier?

jan 20 2020 - 14:58
Hun sier rett ut at hun er usikker på om hun vil være sammen med deg. Dette er vondt å høre og jeg forstår veldig godt at du har det vondt. Det er ikke noe du kan gjøre med hennes følelser nå! Være for mye på og mase vil bare knuse det helt. Ville bare trukket meg tilbake og gitt henne tid til å tenke seg om. Så får hun ta kontakt om hun vil noe videre. Vondt er det helt klart. Jeg er i samme situasjon egentlig, ikke at damen sier noe om at hun er usikker på om vi skal være sammen. Men jeg har merket en dalende interesse og konstant mangel på initiativ fra henne. Som i praksis er akkurat det samme som du opplever her som faktisk konsekvens tipper jeg bare at min dame ikke sier det med rene ord.
Jeg trekker meg tilbake og bare gir henne tid, det er lite jeg kan gjøre med hennes følelser. Du kan ikke endre deg på noen måte som gjør at dette endrer seg ovenfor henne. Foruten å slutte å presse for mye på som det virker som du gjør nå.
Årsaken til at dette har snudd? Det vil du garantert aldri få noe ærlig svar på, de kan være mange.

Jeg er veldig glad i min dame også, har laget en tråd som ingen svarer på som heter "hekt eller kjærlighet". Jeg vet ikke hva det er, men jeg lar meg ikke bruke på noen måte. Har hatt det vondt noen måneder nå med litt dalende interesse og mulighet for å treffes. Så jeg har trukket meg tilbake, og vil bare ikke være avhengig av hennes skiftene interesse. Dette er en del av dette å treffe nye partner, man har aldri garanti for hvordan det utvikler seg over litt tid. Om man kommer gjennom kjærlighetens 3 porter i et forhold eller tryner etter forelskelsen fra en av partene sin side. Jeg løser dette med å trene og tenke på andre ting, ser dette an nå og om hun ikke kommer meg i møte så er forholdet over. Jeg ønsker ikke en parter som jeg er glad i, som ikke gjengjelder kjærligheten i samme grad. Da lever jeg heller alene. Vi bør heller være litt "glad" for at man oppdager dette forholdsvis tidlig, og ikke etter flere år.
Vi kan håpe på at de endrer mening, og etter at vi trekker oss tilbake og viser mindre interesse kanskje vil "kjempe" for forholdet. Ikke vet jeg, men å virke desperat vil garantert ikke føre til annet en at de stikker for all fremtid.
Avatar

Re: Har jeg gått fra vettet, eller er det mye sant i det jeg sier?

jan 20 2020 - 15:45
Takk for svar, Livsvandrer!

Jo du har faktisk fått ett svar på forumet ditt! Og det var fra meg!
Avatar

Har du tenkt følgende

jan 22 2020 - 17:46
Hei Frederico

Jeg har vært og er igjen på datesider.

Men det er noe som slår meg siden du har truffet ei som plutselig er usikker etc etc.. Har du sjekket om hun fortsatt er på datesider? Det som slår meg er at noen kan være helt avhengige av slike sider og vil derfor ikke avslutte sitt abonnement der - de får jo en hel masse oppmerksomhet som de ellers bare kunne drømme om. DEt er min erfaring basert på magefølelse.
Kanskje er det slik at hun fortsatt er der og stadig jakter på "det ultimate" som selvsagt ikke eksisterer - jeg tror du ser min logikk her.
Isåfall - spør et helt direkte spørsmål om hun er det. Du kan jo selvsagt sjekke selv hvis du fortsatt har medlemskap der. Isåfall er hun ingen verdens ting å spare på; gå videre.
Til forsiden