Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Han var utro, og jeg føler meg verdiløs.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Han var utro, og jeg føler meg verdiløs.

nov 19 2019 - 21:35
Vi var sammen i 8 år, gift i to. Forrige uke fant jeg ut at han hadde fått følelser for noen andre. I dag fant jeg ut at de har hatt sex. Jeg føler meg totalt verdiløs, dum, ødelagt. Jeg er 31, og det kjennes som om livet mitt er over. Jeg overlevde to selvmordsforsøk for 10-12 år siden, og kjenner nå en trøst i å tenke på å dø igjen. Jeg orker ikke bære på denne sorgen.
Avatar

Smerte

nov 19 2019 - 22:38
Huff, det høres ikke bra ut, men du må finne styrke til å fortsette. Forhåpentligvis kan dette være en mulighet til å lære mer om deg selv, blant annet å finne verdi i deg selv igjen. Det er gjennom smerte og lidelse at man blir formet til å bli et bedre menneske. Fred være med deg.
Avatar

Opplever litt det samme selv

mai 2 2020 - 22:14
Heisann. Så trist å høre om din historie, utroskap er noe jævlige greier. Ingen kan forstå det, uten å oppleve det selv. En sorg over noe man mister, men fremdeles er der. Noe man må lære seg å leve med...Jeg selv har vært sammen med mannen min i 13 år. I jula var han utro. En gang i fylla. Jeg aner ikke hva som holder meg gående om dagen. Noen dager vil jeg bare forsvinne, men tanken på at ungene skal vokse opp uten mora si -den takler jeg ikke. Vi har tre flotte planlagte barn ilag. Vi har hatt det så fint i alle åra ilag, aldri hatt noen kjempe konflikter. Men han har rotet til for oss økonomisk og 2019 var det verste året for oss forholdsmessig. Jeg velger å tro at sorgen kan ta slutt, at jeg kommer meg på beina igjen. Men jeg er ikke i stand til å tilgi. Aksepten kommer nok ikke, tror heller tiden vil lege oss. Og at gode minner ilag, kan dekke over de vonde. Han elsker meg, og jeg elsker han bunnløst. Håper det og mye vilje kan drive oss frem.

Vit at du er ikke alene, jeg også sliter. Vi klarer dette kjære du. Barna trenger oss.
Avatar

Re: Han var utro, og jeg føler meg verdiløs.

mai 15 2020 - 10:08
Har dessverre ikke noen jeg kan si for og ta bort all smerten din, men jeg er mann på 32 og opplevde i fjor at min samboer som jeg var forlovet med i 6 år var utro.
Avatar

Re: Han var utro, og jeg føler meg verdiløs.

aug 11 2020 - 22:38
Jeg er så lei for å høre at det skjedde. Det er mildt sagt fryktelig vondt å føle seg verdiløs, jeg syns du er modig som klarer å fortsette. Håper du har funnet glede i livet, det fortjener du!
Avatar

huff da

aug 22 2020 - 12:55
jeg hadde mistet min jobb gjennom 10 år
lå nede med brukket rygg
jeg levde lykkelig uvitende
de siste år av mitt ekteskap
om hva realiteten faktisk innebar
nemlig at min kone skulle gå fra meg
det kom som tidenes største sjokk
nå 14 år siden og mange tapte slag
utallige innleggelser og selvmordsforsøk
holder jeg fortsatt koken da
alle kan klare det - om jeg kan - uten tvil <3
Til forsiden