Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Han reiser fra meg

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Han reiser fra meg

nov 5 2011 - 10:18
Jeg har et dilema - før sommeren traff jeg en nydelig svensk gutt på 34 år. Vi bor begge i Oslo og i løpet av kort tid hadde vi både reist sammen på sommerferie og delt større og mindre fremtidsdrømmer. Han virket så betatt, hengiven og sikker på oss. Han nevnte riktignok at han etter hvert kunne tenkt seg å flytte hjem, noe jeg antok lå en stund fremover i tiden og at vi nå først og fremst skulle fokusere på vår hverdag i Oslo. For tre uker siden fikk jeg beskjed om at han har søkt jobb i Stockholm, i går fortalte han at han har fått jobben og sagt opp sin nåværende. Vi hadde aldri en samtale om dette, avslutningen ble tatt helt over hodet på meg. Han flytter i februar og jeg kan gi opp mine venner, familie, en solid jobb og leilighet og følge etter. Eller så er det slutt. Stiller man sånne ultimatum til noen man er glad i, og hvor langt skal man strekke seg for kjærlighet? Hilsen forvirret... :(
Avatar

Re: Han reiser fra meg

nov 5 2011 - 13:34
Dette var en veldig vrien situasjon. Det virker som han har bestemt seg, og at det blir "opp til deg" om du vil redde forholdet eller ikke. Noe jeg forstår kan virke som en håpløs og irriterende situasjon.
Som du nevner, så kommer jo det an på hvor mye du er villig til å ofre for kjærligheten.

Personlig hadde jeg ikke likt å bli satt oppi en slik knipe, MEN om jeg virkelig hadde elsket jenta så hadde jeg sikkert fulgt etter.
Du kan jo stille deg noen spørsmål:
Ser du for deg at du kan bli gammel med denne mannen?
Er du villig til å se venner og familie mindre, for å være mer sammen med denne mannen?
Er du villig til å skaffe deg ny jobb?
osv.

Mange av spørsmålene har sikkert svaret "vet ikke", og det hjelper deg fint lite i denne situasjonen. Så her må du faktisk bare sette deg skikkelig ned å tenke på hva du vil, og hvorfor du vil det. Innerst inne så vet du nok hva som er rett.

Når det kommer til om man spør slike spørsmål til sine kjære, så bør jo man helst ikke gjøre det. Slike situasjoner bestemmer hvordan livet vil bli videre i lang tid,, og dette er noe som skal gjøres i fellesskap! Det er klart at man kan være uenige, men som par må man alltid finne ut hva som er best for dere som et par og ikke kun den ene parten. Begge må være villige til å gi, ta og ofre for hverandre!

Håper alt ordner seg for deg. Lykke til!
Til forsiden