Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Han har sagt at han vil prøve på nytt senere, men ventetiden er uutholdelig.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Han har sagt at han vil prøve på nytt senere, men ventetiden er uutholdelig.

jan 18 2011 - 20:25
Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre nå. Alt føles så utrolig tungt og mørkt.
5. desember 2010 slo eksen min opp med meg. Vi hadde vært sammen i 9 måneder.
Vi hadde det veldig fint sammen i de første månedene, men i sommer begynte han i en sommerjobb som slet noe helt utrolig på han. Han var sliten og gretten hele tiden. Han tok aldri kontakt med meg noe som jeg synes var vondt. For jeg ville jo gjerne ha kontakt med eksen min. Og da jeg tok kontakt med han opplevde han meg som masete. Men når jeg var hos han på besøk, eller vi fant på ting, hadde vi det fint sammen. Det var bare det at det var alltid jeg som måtte ta kontakt.
I september ble jeg veldig syk, og det varte helt til i slutten av desember. Jeg hadde alle symptomer på at jeg hadde cøliaki. Men det viste seg å bare være tankene og underbevisstheten som hadde satt seg i magen. Men alt dette slet veldig på forholdet. Jeg var konstant sliten og jeg var utrolig overfølsom og sensitiv. Og det hjalp ikke at eksen min hadde begynt som lærling i et firma som også slet ham ut! Han tok ikke kontakt, og jeg ble redd for å miste ham, så jeg ble faktisk masete. Men det var ikke meningen, det var bare det at jeg var så usikker og redd.

Han er en person som er veldig sårbar og følsom, men han har ikke hatt en lett oppvekst. Så for å ikke risikere å bli såret lager han et ispanser rundt seg. Han virker kald og ufølsom, i hvertfall for andre. Jeg kjenner ham og vet at han ikke er sånn.
så da jeg var på en fest 27 november (jeg drakk bare et lite glass med vin og to glass med punsj), kysset bestekameraten min meg helt uventet. Det kom så brått på at jeg ikke rakk å reagere. Men etterpå ble jeg sint på han og sa at sånn må han ikke gjøre! For jeg har en kjæreste, og han er den eneste jeg vil skal kysse meg.
Jeg vet at han ikke mente noe med det, for han er også i et forhold, og vi er som søsken for hverandre, men uansett så gjør man ikke sånt.
Jeg sa det selvfølgelig til eksen min og han klikket i vinkel! Han påsto at det var jeg som hadde kysset kameraten min og ikke omvendt. Den kvelden ville han ha pause. Han har skjønt senere at det ikke var min skyld, men jeg bebreider meg selv hele tiden. Jeg burde ha reagert raskere, selv om jeg vet at jeg ikke kunne ha gjort det.

Da han slo opp sa han at vil prøve på nytt senere, når ting hadde ordnet seg for oss begge. Og han vil fremdeles holde kontakten og være venner.

Vi møttes noen ganger før jul, vi har jo felles venner, så det er ikke alltid så lett å unngå hverandre.
I romjula var vi sammen fra 28 desember til 2 januar.
Vi sov sammen hver natt. Men vi var bare venner. Men den 28 begynte han å stirre meg dypt inn i øynene, og etter en stund kysset han meg. Jeg spurte han flere ganger i løpet av denne perioden om han fremdeles ville prøve på nytt senere og om han fremdeles var glad i meg, og om han likte noen andre. Men han sa at han ville prøve på nytt senere og at han fremdeles var glad i meg og ikke likte noen andre.

Men så for to helger siden møttes vi på byen, og jeg ble med han hjem. Da begynte vi skikkelig å krangle! Han sa at han ikke kunne skjønne hvorfor jeg ikke forsto at det var slutt.. At jeg fremdeles trengte meg på. Men jeg har jo spurt hele tiden om det var greit at vi hang sammen, og da sa han alltid ja. Så jeg trodde ikke han hadde noe imot det.
Men vi pleier som regel alltid å krangle når vi drikker sammen eller er fulle, og han sier utrolig mye stygt til meg. Men han mener det aldri. Han ber alltid om unnskyldning etterpå og sier at jeg må glemme det.

Men nå er jeg så utrolig usikker. Jeg er så redd for at han liker en annen jente, en venninne av ham. Hun er utrolig hyggelig og sjarmerende.
Hun, bestevenninna og bestekameraten (som også er veldig gode venner av meg) sier at hun liker en annen, og at hun og eksen min bare er venner. Og jeg vet at jeg burde tro på det. Men jeg er bare så redd.
Det er også vanskelig å bare sitte å vente på at eksen min vil ha meg tilbake. Tenk om han ikke vil det.

Alt føles så tungt og vanskelig, og jeg føler meg så utrolig ensom og at det er noe som mangler. Jeg elsker ham så utrolig høyt og klarer ikke å tenke på noen andre.
Jeg får ikke sove om nettene, og det begynner å gå utover skole og humøret mitt.
Har dere noen råd til meg?

Dette ble et veldig langt innlegg, men dere må nesten kjenne historien bak alt for å forstå :)Avatar

Re: Han har sagt at han vil prøve på nytt senere, men ventetiden er uutholdelig.

feb 2 2011 - 17:22
Kjenner til den situasjonen. jeg mener du burde være litt kostbar, få han til og komme etter deg, vis at du kan klara deg bra uten han. Jeg vet det er vanskelig og gjøre det når du elsker noen veldig mye. Ble nettopp slutt med meg å typen min, vi har hvert sammen i nesten 3år nå, så jeg skjønner at situasjonen er vanskelig og det er vanskelig og vite hva du skal gjøre når han er så veldig frem og tilbake hele tiden. men mitt råd er hvertfall og spille litt kostbar og kommer han ikke etter deg så er han ikke verdt det. Men som sagt når du har vært i et forhold med noen i så lang tid er det veldig vanskelig og være kostbar og late som om du ikke bryr deg. Jeg mener det er alltid bedre og ta en sjanse enn å bare gi opp me ein gang.
Lykke til!! :)
Avatar

Re: Han har sagt at han vil prøve på nytt senere, men ventetiden er uutholdelig.

feb 15 2011 - 19:57
Hei.
veit åssen det er. er i det samme selv. men her har vi da vært sammen i litt over 5 år og har da 2 unger sammen.. hadde mye planer sammen. men men

så jeg er enig i det som blir sakt. bare prøve å være kostbar og sånt. har prøvd det selv og er ikke lett men det går.. :)

så masse lykke til ;)
Til forsiden