Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Han forsvinner mellom hendene mine

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Han forsvinner mellom hendene mine

des 28 2017 - 19:25
Har vært i et forhold med en yngre mann nå i snart fire år (med et halvt års opphold på begynnelsen av året i år. Jeg er 37, han er 25. De første to årene var han utrolig omsorgsfull og snill, nesten i overkant. Etterhvert begynte det å gli ut, med mye løgner og brutte avtaler. Dette ble så ille at jeg brøt forholdet i januar. Etter det tok han mye kontakt og fortalte at han skulle endre adferd og ønsket meg sterkt tilbake. Det skal sies at han i denne perioden også byttet jobb til en arbeidsplass med mye slitsomme dager og høyt tempo. Så ble vi enige om å prøve igjen i sommer. Men utover høsten og frem til nå har det vært utrolig mye løgner og brutte avtaler. I det siste har ham nesten helt sluttet å svare på meldinger, og telefonen tar han ikke lenger. Jeg skriver meldinger med spørsmål og får aldri svar. Så kan det dukke opp en melding midt på natten hvor han skriver at han savner meg. Jeg må mase meg halvt ihjel for i det hele tatt kunne få møte ham. Hva skal jeg gjøre? Savner så utrolig den han var før alt dette startet. Føler at jeg lever i et helvete nå, sitter her som en taper og venter på den minste lille smule fra ham. Han er ikke interessert i å gå til noen form for parterapi, og at jeg forteller ham hvor ille dette føles har ingen innvirkning. Finnes det noe jeg kan gjøre? Eller bør jeg gå?
Avatar

Overarbeidet?

jan 9 2018 - 00:16
Det virker på meg som om han er overarbeidet. Jeg trur han skammer seg fordi han vet han skuffer deg og det får han nok til å ikke ta kontakt. Om du bryter forholdet vil han nok bli misserabel fordi han vet han feilet deg. Men jeg ble usikker da du sa at han ikke reagerer når du sier hvordan du føler deg til han. Han kan være veldig inneslutta med noe, eller så er det han ikke har følelser for deg lenger. Kan du si noe mer for å oppklare rundt han?
Til forsiden