Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Han fikk følelser for søsteren min!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Han fikk følelser for søsteren min!

juli 28 2008 - 21:28
Samboeren min, som jeg har vært sammen med i over ett år og fire måneder, fortalte meg i går, på søndag at han hadde fått følelser for søsteren min. Brått. Hu har gjensidige følelser for han. Hvordan i all verden skal man håndtere dette? Jeg fatter ingenting og er altfor såret..

Hvordan skal jeg klare å se de to sammen? Kommer aldri til å få en sjanse til å komme meg videre om det blir et par av dem. Det er ekkelt og moralsk forkastelig. Man går ikke på søsteren til samboeren sin. Eller hva sier dere?
Avatar

Re: Han fikk følelser for søsteren min!

aug 2 2008 - 04:11
Heisann!

Jeg er bare 13år, men jeg er likevell voksen nok til og skjønne at du må være utrolig såret.
At han plutselig bare sier brått ut at han har fått følelser for deg må være utrolig vanskelig!

Det kommer nok til og være vansklig og se dem sammen ja, du tror det kanskje ikke nå, men en dag vil du finne en som du elsker enda høyere!
Avatar

Re: Han fikk følelser for søsteren min!

nov 2 2008 - 22:20
fy søren ja den der er ikke lett!Jeg håper søsteren din skjønner at DU er viktigere enn han at familien kommer først!
Avatar

Re: Han fikk følelser for søsteren min!

april 11 2009 - 12:56
fy søren... jeg er 14 men skjøner hva du går igjenom... sefølgelig er det vanskelig for deg, men vist det blir et par av dem så prøv å finn på andre ting.... vær med kompiser/venniner... bare si til deg selv... jaja det er han som mister meg så det er han som får tappet... er siker på at du er en flott person.... det tar tid å komme over det men snakk med venniner om det... da går det fortere over =)

- hilsen gut som har kjærlighetssorg
Avatar

Re: Han fikk følelser for søsteren min!

april 29 2009 - 04:27
æ tenkt med en gang.....takk gud for at det e flere her i verden som oppleve den der ass! påska i fjor hadd den gang dama mi ett forhold te bror min og den e jaggu tøff og svelg enda det e ett år sia så tenke æ på det hver gang æ sjer exdama mi og broren min. hver for sæ eller i selskap.... e faktisk litt som tortur hele livet nesten nå av det som e viktigst i livet e jo familien og vennan og dama/mannen og når man finn ut at man ikke passe sammen som par lenger så kjæm man sæ ijt videre i livet for at den man en gang ælska så høyt på jord no ælske andre i min familie. æ å mi xdame har en sønn sammen på no 2 år og da kom tankan enn at onkel e stefar og pappa e onkel te min bror/søster din bror/søster e ditt søsken barn.......... :) djiiises for nå mang surrealistiske tanka man klare å putt inni hodet sitt! enn at familiemedlemma kan vær så ekkel og slæm mot oss? enn at det ijt finns grenser for ka folk tillate sæ? ka med litt folkevett og oppførsel? nei æ har tilgitt dem begge for at dem tråkka på mæ æ æ tok tebake exen tilogmed og ga bror min jobb når hain trengt det! men i ettertid sjer æ nok at det e æ som slit mæst med tankan omkring det man har gått igjennom her i livet for all gangan man har blitt tråkka på....... æ ga ijt dæ nå svar på dine spm. herre gangen men fikk sagt litt om min historie.... og det va godt! du vil nok tilgi og gå vidre du å tenke æ sjøl om det legg der for alltid i hodet og surre..... det e ond.... bare ondt....e ijt nå mer og si om den saken :(
Avatar

Re: Han fikk følelser for søsteren min!

juli 6 2009 - 02:08
Følelser er vanskelig å styre. Jeg tror ikke han og din søster vil deg noe vondt . Det at dem har fått følelser for hverandre er nok like vanskelig for dem å takle. For de står begge oppi en vanskelig situasjon. Jeg har selv vært oppe den. Jeg var sammen med en og fikk følelser for bror hannes. En kan ikke påstå at det gikk smertefritt for seg men vi taklet det på hver vår måte. jeg hadde kun ett kortvarig forhold på 3 mnd med bror1, og har nå vært sammen med bror2 i 1.5 år
Til forsiden