Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Han fant en annen

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Han fant en annen

sep 6 2015 - 10:07
Jeg har akkurat oppdaget at mannen min har hatt et forhold til en annen i over ett år. Det har visstnok vært på og av fordi han har vært så usikker og helst ikke har villet bryte opp familien. Nå har alt kommet fram. Vi har tenåringsbarn og det værste er at det har gått rykter som ikke jeg har fått med meg, men som eldstebarnet vårt har hørt og han har gått og vært lei seg lenge og ikke klart å snakke om det.
Sviket er så stort på så mange vis. Fra min side er det helt slutt mellom oss nå. Men sorgen er så stor samtidig må jeg være sterk for barna mine. Hvordan i all verden skal jeg klare dette? Trenger sårt noen råd for hvordan jeg skal komme gjennom tiden framover.
Avatar

Re: Han fant en annen

sep 8 2015 - 18:44
Her ville jeg gitt deg flere råd som har funket for meg tidligere:
1) Skriv opp en liste over alle de tingene du misliker sterkt ved han
2) Finn noe du brenner for (hva er meningen med ditt liv? Når føler du deg mest tilfredsstilt og fredfull?)
3) Lag et prosjekt, sett deg mål som er utfordrende men oppnåelige.
4) Sett av en tid i døgnet hvor du skal tillate deg selv å sorge. F.eks bestemmer du deg for å ha 2 timer på kvelden hvor du skal gråte, høre på triste sanger eller skriver ned hva du føler, eller snakke med noen som viser sympati når du snakker om dette. Du må selv finne den beste balansen. Men resten av døgnet skal du ta et bevisst valg på å skyve tankene vekk når tankene kommer. (de skal selvfølgelig komme, men prøv å ikke grave opp i dem)
5) Han er tydeligvis ikke den rette for deg, gled deg til du treffer en mann som virkelig, virkelig kommer til å respektere deg, gi deg alt du trenger og som alltid kommer til å være trofast uansett hvor gammel du er, om du er pen eller ikke, om du har barn eller ikke. ALLE finner noen skal jeg love deg. Man må bare finne riktig sofa :)
6) Ta vare på gode nære relasjonene dine, familie, venner. Husk å gi kjærlighet, husk å gi noe til andre. skal love deg, det skal gjøre det SÅ LYKKELIG.


Av erfaring veit jeg at HVA enn livet gjør med deg, og hva enn som skjer så kommer man ALLTID til å bli lykkelig igjen. Så mange ganger trodde jeg at jeg ALDRI skulle komme meg over noe, men jeg gjorde det :) og det kommer du også til å gjøre. Husk at uansett om den smerten er intens så er den ikke varig. Sakte men sikkert vil du slutte å bry deg.. så finner du ut at du er SÅ mye lykkeligere med noen andre! :)

Aldri betvil deg selv, du er ikke alene! :)
Avatar

Takk

sep 8 2015 - 21:35
Tusen, tusen takk Relapse 121!
Du aner ikke hvor mye svaret ditt betyr for meg. Dette kan jeg virkelig bruke framover. Nå har jeg startet på den listen og det var i grunnen ikke så vanskelig.

Innimellom overmannes jeg av tanker som hva de to gjør sammen, at han elsker henne og ikke meg, hva som gikk galt, hva jeg kunne gjort annerledes. Det er fryktelig slitsomt.
Innimellom klarer jeg å gjøre praktiske ting som å rydde og kaste ting som minner meg om ham. Det gjør godt å gjøre noe konkret.

Så har jeg begynt å snakke litt med mennesker jeg stoler på og som jeg vet vil meg vel.
I morgen skal jeg prøve meg på jobb igjen. I alle fall noen timer.

Og så kommer resten av livet.

25 år var vi sammen. Det er lenge. Vanskelig å bare viske ut en person fra livet som har betydd så mye for meg.

Ta en dag om gangen og være der for barna mine. Det skal jeg gjøre nå.

Igjen, tusen takk!
Avatar

Re: Han fant en annen

nov 27 2015 - 00:43
Her kjente jeg meg litt igjen. Hvordan går det med deg Silverlin? Klarer du å håndtere den fæle følelsen som man får i kroppen etter en slik opplevelse? Jeg har selv blitt bedratt. Vi satset for fullt igjen etter at dette kom for en dag, men så viser det seg at mannen fortsatt er ute på vift. I respekt for meg selv så kan jeg ikke leve i et slikt forhold. Han er i et nytt forhold allerede. Herregud så vondt det gjør! For deg er det nå ca. 2 mnd. siden. Snart er det jul osv. Hvordan kommer du deg gjennom?
Avatar

Re: Han fant en annen

mars 15 2016 - 17:47
Uff, ja her kjenner jeg meg igjen og. Kona startet på et forhold bak min rygg og var utro, og valgte å gå fra meg når jeg fant det ut. Dagen før bursdagen min, jo takk for det.

Jeg synes også at det er flaut! At ikke kona min greide å jobbe forcekteskapet? Jeg visste jo ingenting?
At jeg gikk fra kjæreste, ektefelle og livspartber, til plutselig å være ingenysing ikke verdt å snakke med en gang.
Til forsiden