Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Han behandlet meg dårlig

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Han behandlet meg dårlig

feb 12 2019 - 19:46
Iblant så skjønner jeg bare ikke hva menn tenker med. Hvorfor møtte han meg i det hele tatt når han var forelska i ei annen? Jeg fikk fort sterke følelser for han, og plutselig gikk det til helvete etter bare 2 helger sammen. Det gikk brutalt og hardt for seg. Jeg endte med å ha kjærlighetssorg i hele 2 uker etterpå, og jeg ble innlagt på psykiatrisk sykehus en helg. Jeg fortjener en unnskyldning fra han, men kanskje like greit og bare gå videre også. Jeg fortjener ikke dette. Jeg fortjener noe bedre!
Avatar

Du fortjener bedre!

feb 12 2019 - 20:42
Ja, jeg syntes i alle fall at du fortjener bedre. Han burde være ærlig fra start og ikke gi falske forhåpninger og forventninger. Han er i alle fall ikke verdt mer av dine følelser, så jeg håper du kommer deg så fort som mulig videre. Lykke til videre!
Til forsiden