Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Håpløst forhold

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Håpløst forhold

jan 4 2019 - 07:37
Hei!

Jeg er en gutt midt i 20-årene, og jeg har en datter på litt over to måneder. Kjæresten min nærmer seg 40.

Jeg møtte kjæresten for omkring 3 år siden, i begynnelsen var jeg vekdig kald og svarte ikke på telefoner - det virket som hun kun var ute etter sex. Hun har røpet seg i etterkant og sagt at hun i utgangspunktet ville få et barn til, og derfor var så opptatt av det. Hun var også ganske tidlig ute med å si at hun elsket meg, men jeg sa det ikke tilbake på et par måneder. Jeg var veldig usikker på henne, hun var en god del år mer en meg, hun har to barn fra før på over 10 år og jeg var redd. Det var nok derfor jeg ikke tok telefonen hver gang.

Uansett, jeg fikk følelser for henne til slutt, hun prøvde virkelig hardt, og det funket til slutt. Så sa jeg at jeg elsket henne også. Hun blw utrolig glad, og tårene falt. MEN - siden den gang har det kun gått nedover. Vi bodde ikke sammen, og hun var utrolig sjalu. Alle venninnene mine skulle vekk fra vennelisten, og hun sa og sier fremdeles at jeg er utro på jobben og lignende.

Jeg elsket jo denne jenta, og jeg har alltid tenkt at jeg hvertfall skulle gå ett barn. Da kom dilemmaet:

Skal jeg bli med henne og få barn nå, eller vil jeg bare kutte henne helt ut å få barn når jeg selv vil (husk at hun nærmer seg 40, så det var litt i seneste laget). Jeg valgte sistnevnte og hun ble gravid. Selve graviditeten var fin, hun hadde de typiske kjennetegnene på at man er gravid.

Men nå til poenget mitt - de siste ukene. Det har vært helt forferdelig. Hun er ikke interessert i hva jeg sier, og ikke jeg i henne heller. Vi sier daglig at det ikke kommer til å gå mellom oss, men så snart jeg prøver å dra så gråter hun. Så sier hun neste dag at jeg skal komme meg vekk for å oppleve den samme situasjonen. Hun elsker ikke meg lenger selvom hun påstår det, men jeg kjenner selv at jeg ikke elsker henne lenger. Hun truer og sier stygge ting både til meg og mine søsken/mor. Når jeg nærmer meg henne dytter hun meg vekk med albuene. Jeg selv føler at det ikke er noe forbedringspotensial, men håpet at jeg kunne få noen blikk fra andre. Jeg tenkter jo såklart på hva lin datter på 2 måneder opplever, men også at det beste er å ha to foreldre som elsker hverandre.
Avatar

Re: Håpløst forhold

jan 4 2019 - 17:33
Du har dessverre endt opp med ei fryktelig manipulerende dame. Det finnes ingen kjærlighet i å spre løgn og nekte sin partner kontakt med venner. Det handler kun om kontrollbehov og emosjonelt misbruk.

Det kan høres ut som om ho kun har brukt deg for å få gjennomført en graviditet, noe som er en stor skam.

Du får se om du syns det er verdt å prøve å få ho med på parterapi eller noe som kanskje kan bedre forholdet, ellers får du bare håpe at ho ikke setter seg på bakbeina når det kommer til en rettferdig samværsordning hvis dere ender med å skille lag.
Til forsiden