Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Håpløst egentlig.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Håpløst egentlig.

feb 14 2015 - 14:22
Våknet her imorges etter en utrolig fantastisk deilig drøm. Eksen ringte og spurte om vi kunne treffes.. jada klart det. Når vi traff hverandre så såg hun helt lik ut som hun gjorde første gang jeg traff henne for over ti år siden. Verdens nydeligste.

Det å høre stemmen hennes og få en stor varm klem fikk meg til å føle meg som det jeg en gang var. Verdens heldigste mann.

Det er lenge siden det ble slutt mellom oss. Til sommeren blir det 3 år. Mener selv at ting er begynnt å gå mye bedre og tenker mindre og mindre på henne, men så kommer slike hendelser som dette og jeg våkner som et vrak allerede før dagen har startet.

I tiden siden det ble slutt har jeg møtt andre jenter når jeg selv har følt at jeg var klar for det. Men ender opp med å måle alle etter henne og det blir bare helt feil. Spesielt for andre.

Mener jeg har prøvd "alle triksene" i boken for å legge denne jenta bak meg men med heller laber suksess. Jeg har ikke en eneste gang tatt kontakt med henne siden bruddet. Alle gamle ting og minner er tosset.. ja igrunn alt jeg kan komme på.

Er det noen som har eller har hatt det på samme måte som har et råd eller ti til hvordan en kan komme seg videre? Sitter ofte også å lurer på om jeg må være stein stokk dum for å la denne jenta vandre ut av livet mitt uten å i det hele tatt prøve å få henne tilbake. Skal jeg sitte å tenke på henne resten av livet og angre på at jeg aldri prøvde eller skal jeg fortsette kampen med å glemme henne...?

Svaret er nok det mest fornuftige. Det er grunner til at det ble slutt, men det er enklere å huske alle de beste minnene så gå videre... Jepp.... men når?

Usj,, ble en lang post gitt..
Avatar

Kjenner meg veldig igjen....

mars 2 2015 - 21:45
Er selv i ett forhold men klare aldri glemme en jeg var sammen med for 15 år siden ---pluss at vi ble gravid sammen men jeg tok abort fordi jeg var så ung..han har brent seg fast i minnet mitt....også plutselig ut av det blå tok han kontakt og ville møtes...Han va i byen...har ikje vært her på ja 15 år....

Dro og møtte han ....å det var helt fantastisk å se han igjen.Han var like flott som for 15 år siden..husket navnet på foreldrene mine og gata jeg vokste opp i..
Fortalte at han tenkte på meg hele tiden og på ka som kunne blitt.....

Så her sitter jeg med kaoshodet mitt og føler jeg har kjærlighetssorg....enda både han og jeg er i ett forhold. 2 barn har han også....jeg ingen..enda...han forteller at de bare er sammen pga barna og at det ikke er noe kjærlighet i hjemmet...at han er ulykkelig...

Off....ble et langt svar til deg hehe.....men måtte bare få lufta tankene....

MEN greia er den at det gikk faktisk fint .....og tiden hjelper......men det hjelper fint lite når han plutselig dukker opp igjen.....

En annen ting....OM du virkelig elsker henne....da burde du jo gjøre alt du kan for å se om det kan fungere? Så fremst ikke forholdet va veldig ødeleggende for dere begge....?

Jeg kommer alltid til å angre.....å er redd jeg aldri kommer til å få muligheten til få no svar....

Tør liksom ikke risikere det jeg har nå .....selv om det ikke er perfekt...for å finne det ut heller..

----
Til forsiden