Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Gått fem på?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Gått fem på?

feb 6 2021 - 09:09
Traff en fyr i jobbsammenheng for 3 mnd. Siden. Det utviklet seg og nå har vi møttes for sex ca en gang i uka i 1,5 mnd. Han som tok initiativ. Han sender masse meldinger hver dag. Men han er ikke interessert i noe mer og sier han trenger tid. Innser at det beste hadde nok vært å avslutte, og at han ikke mener noe med dette, kun for hygge. men har blitt gla i han og hele greia føles forferdelig. Hvordan klarer de å ha god sex, og ha det fint etc. uten å bry seg. Det skjønner jeg ikke... Han virket så oppriktig.
Avatar

Re: Gått fem på?

feb 6 2021 - 18:11
Dårlig stil av han å si at han "trenger tid", istedenfor å si at han bare er interessert i sexen. Men hvorfor har dere ikke avklart dette i starten, for å unngå å havne i den situasjonen dere er i nå?
Avatar

Re: Gått fem på?

feb 6 2021 - 19:32
Takk for svar. Han er faktisk en fin fyr. Og jeg vet hva som ligger bak, så han har ikke lagt skjul på det. Jeg har ikke så mye erfaring, har aldri gjort noe lignende før. Jeg var ikke helt forberedt på alle følelsene jeg fikk. Derfor vanskelig når han ikke føler like sterkt. Derfor har jeg vært veldig stresset og forvirret. Trodde jeg skulle takle det. Men det begynner å gå bedre, :):)
Avatar

Hei

feb 13 2021 - 20:35
Håper du klarer å komme deg videre. Er ikke noe særlig at følelser ikke blir gjengjeldt.
Avatar

Re: Gått fem på?

feb 15 2021 - 21:11
Minner veldig om en situasjon jeg selv stod i nylig. Bortsett fra at fyren JEG traff ga tydelige signaler om at han ville noe mer. Etter 2 mnd trakk han seg bare unna. Skyldte på jobb og depresjon. Trengte å være litt alene, men at han likte meg fortsatt. Ikke hørt noe, 3 uker har gått. Har ingen fasit til deg, men høres ut som han ikke er interessert i så mye mer enn helgekos. Jeg føler med deg, er så vondt når man står midt oppe i det!????
Avatar

menn og kvinner

mars 5 2021 - 23:47
Er forskjellig,mange menn har ikke problem med å ha sex uten at det nødvendigvis er no mer. Jeg skjønner du har blitt forelsket,mange kvinner blir det og kan ikke ha et forrhold med bare sex forde det ender i følelser. Tror du må bestemme deg,syns du det er greit å ha det slik som dette og er det greit om det aldri blir mer? ellers må du gå for din egen del. Mange har nok også litt vansker med å være helt ærlige om sin intensjon siden de synes det er behagelig ha det slik som det er,men de er ikke interesert i å binde seg opp i noen følelser.
Til forsiden