Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Går jeg i en felle nå?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Går jeg i en felle nå?

feb 24 2015 - 10:47
Jeg har nettopp vert i rettsak med en mann jeg hadde sex med da jeg var 14.. Han fikk sin straff og jeg fikk et godt oppreisningsbeløp.

Denne mannen løy til meg om alderen sin og jeg falt pladask for han. I ettertid slet jeg VELDIG med å komme over han da jeg fikk vite sannheten.

Saken nå er den at jeg er kommet i kontakt med den eldre broren til denne mannen.. Han kjenner bror sin, og kan veldig lett forstå situasjonen jeg har vert i. Han har selv opplevd mye fælt. Det er lett å snakke med han, og jeg føler ofte at han er den eneste personen i verden som forstår meg.

Den nye kjæresten min har vanskeligheter med å forstå situasjonen fordi han ikke har opplevd lignende. Vi har også et barn på vei.

Broren jeg har litt kontakt med nå sitter i fengsel og vi sender brev frem og tilbake. Har også snakket ut med han i telefonen noen ganger.

Går jeg i en felle? Kommer han til å minne meg om fortiden og gjøre ting enda vanskeligere? Kan han minne meg om gamledager og gjøre så jeg faller for han? Kommer han til å falle for meg med tiden? Et dette en kontakt jeg ikke burde hatt?

Eller tror dere det kan hjelpe meg til å forstå? Han kan sikkert svare på mange av mine spørsmål. Jeg har allerede minimalt med venner og syns det føles godt å ha en så god kompis.

Hva syns dere?
Avatar

Re: Går jeg i en felle nå?

feb 24 2015 - 19:52
Jeg forstår at du ønsker kontakt med noen som kan forstå hvilke opplevelser du har hatt, når det gjelder det som har skjedd i fortiden. Jeg kan se for meg at det er givende å snakke med noen som kan forstå deg på en måte ikke alle andre kan. På den annen side vil jeg råde deg til å forsøke å finne noen andre du kan snakke med, enten ved å bruke tid på å snakke med kjæresten din, eller ved at du kontakter noen, for eksempel en psykolog. Å ha kontakt med broren til han som er dømt for overgrep mot deg virker i alle fall for min del ikke lurt. Om han vil gjøre ting lettere eller vanskeligere for deg er vanskelig å si, men jeg ville uansett vært forsiktig med det, ettersom har tross alt er broren. Men jeg forstår ikke helt, er du redd for å bli forelsket i han?
Avatar

Re: Går jeg i en felle nå?

feb 27 2015 - 21:10
Det du gjør høres, for å være dønn ærlig, helt feil ut. Nå kjenner ikke jeg broren selvfølgelig, og han kan være verdens snilleste person, men det at han sitter i fengsel indikerer noe annet. Jeg skjønner godt hvis du trenger en slags avslutning til et slik forhold du hadde da du var 14, men å ta opp kontakt med broren hans er feil vei å gå.

Du har en kjæreste, bruk han som et redskap til å komme deg over kneika. Du har et barn på vei, ingenting godt kan komme fra å opprettholde den kontakten med han i fengsel. Snakk med kjæresten din og prøv å få han til å forstå hvordan du har det, du går absolutt i en felle om du fortsetter sånn her.

Til forsiden