Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Fryktelig vondt..

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Fryktelig vondt..

nov 14 2016 - 19:38
Jeg skriver for å dele med noen ukjente. Trenger å sette ord på fortvilelsen og tomheten etter at han gjorde det slutt. Jeg er en voksen kvinne, enke med store barn. Jeg traff en ny mann etter at mannen min døde av kreft. Jeg var så lykkelig. Jeg var blitt glad igjen! Jeg hadde funnet kjærligheten på ny, vi reiste sammen, pratet, gikk ut, gikk turer. Han ble min beste venn og fortrolige. Jeg ble kjent med hans familie og bestemor til hans barnebarn. Det gikk fire år, så gjorde han det slutt en kveld for to uker siden. Han ville noe annet, ha et annet liv enn med meg. Siden har jeg ikke sett ham eller snakket med ham. Han mente det var best. Det kjennes ut som om han er revet bort i en trafikkulykke! Men han er jo der ute et sted. Uten meg. Og nå kommer sorgen etter min mann som døde opp igjen for fullt. Det blir så overveldende tungt at jeg søkte opp denne siden for å sette ord på smerten. Jeg vet at det blir mindre vondt med tiden, heldigvis. Men akkurat nå er jeg i bølger av gråt og dobbel sorg som tar litt overtak på meg. Unnskyld. Men svar meg gjerne hvis dere har noen ord?
Avatar

Klem!

nov 16 2016 - 13:31
Først og fremst vil jeg gi deg en klem!

Jeg har dessverre ingen gode råd å komme med, folk takler slike ting forskjellig. Du sier du vet det blir bedre, og det gjør det jo, men jeg skjønner at det er vondt nå!

Til forsiden