Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Frustrert

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Frustrert

jan 20 2020 - 21:56
Det ble slutt mellom meg å min eks i juli 2019. Vi hadde vært sammen i 7 år da, når han plutselig sa han ikke hadde følelser for meg mer. Det har vært mye krangling, å mye fram å tilbake. Så etter en episode i høst så kutta vi kontakten. Vi fikk kontakt igjen etter tre mnd. Å når jeg så han igjen så klarte jeg ikke å la være å gråte. Å fortalte han at jeg enda elska han. Da sa han at han hadde tenkt mye på om han hadde tatt rett valg iløpet av de tre mnd uten kontakt. Å han hadde kjent mye på at han virkelig elska meg enda. Men nå når vi har kontakt igjen så kjenner han plutselig at han har tatt rett valg å han føler ingenting. Samtidig sier han at han ikke har gått inn i ett nytt forhold å holder seg tilbake pga meg. Jeg sliter litt med å forstå at følelsene kan forsvinne så fort, å hvorfor skulle han holde seg tilbake om han ikke har følelser for meg? Det var også en episode før jul der han vistnok traff en som var interessert i meg ute på byen. Da har han trua han å sagt at han skulle holde seg unna meg fordi han enda har følelser for meg. Dette nekter han såklart på. Vi eier ett hus sammen. Så jeg frykter veldig at han ikke kjenner på noe som helst før huset er borte.

Han har vært her å spist middag å sett film med meg, å han tok imot ett fotoalbum jeg hadde lagd til han.

Jeg vet ikke hva jeg skal tro. Jeg har prøvd å gå vidre. Men jeg klarer ikke. Jeg føler at forholdet aldri skulle endt, å at han ikke er ærlig med meg.
Til forsiden