Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Frustrert

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Frustrert

feb 18 2013 - 21:28
Møtte en kjempeflott fyr for et halvt år siden. Vi fant tonen med en gang og har så og si sett hverandre hver dag siden.Når vi er sammen føles det helt perfekt. Vi har begge kommet ut av et langt forhold for ca.1 års tid siden. Problemet er at han fortsatt ikke er over eksen. Er så lei av han må snakke om henne så og si daglig. Hun har ny kjæreste og gått videre for lengst. Han påstår at han ikke er interessert i å bli sammen med henne igjen, da han vet at det ikke fungerer, men problemet er måten alt rundt bruddet skjedde på. Utroskap osv. Vet det kan være vanskelig å komme seg videre etter noe sånt, men er så kjedelig at det skal ødelegge så mye for oss. En dag vil han omtrent gifte seg med meg og neste dag er han livredd for forpliktelser. Merker at det tærer noe voldsomt på psyken min dette frem og tilbake opplegget. Det beste for meg ville jo bare være å kommet meg ut av dette så fort som mulig. Problemet er vel bare at det er enklere sagt enn gjort. Har jo fått veldig sterke følelser for han. Det verste må være når han til og med nevner at han burde kanskje vært singel og ligget litt i rundt. Han mener selv at det kan hjelpe han med å komme seg videre i og med at han føler han har vært så lite singel. Dette er helt uakseptabelt fra min side. Gjør han noe sånt kommer jeg aldri til å snakke mere med han. Han angrer seg ofte i etterkant, men bare at han har disse tankene plager meg noe voldsomt. Er plutselig så vanskelig å se for seg en tilværelse uten han også..Kjenner bare at jeg ikke takler dette så mye lengre.
Avatar

nja

feb 18 2013 - 21:54
Syns ikke det virker som om han er helt over eksen sin, og at han er helt klar for nytt forpliktende forhold. Ihvertfall utifra det lille jeg leser du skriver her.
Til forsiden