Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Friendzoned eller usikker på seg selv?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Friendzoned eller usikker på seg selv?

sep 3 2021 - 23:18
Hei alle anonyme venner, jeg skal forsøke å gjøre dette kort (noe jeg frykter at jeg ikke får til)

Jeg er gutt og de siste 3,5 mnd har jeg vært mye sammen med en jente jeg matchet med. Første daten gikk strålende, vi spiste, så fotballkamp og sykla hjem til meg. Vi har møttes ofte siden det. Mitt spørsmål her er hvorfor sier hun at hun bare vil være venner når det jeg skriver nå er alle ting hun har sagt og gjort.

1) invitert seg selv på hytta mi
2) tatt masse initiativ både på telefon og til å sees
3) sier hun aldri har møtt noen hun kan slappe så godt av med
4) invitert meg ut på byen for å møte alle jentevennene hennes
5) bedt meg om å være med henne hjem til henne etter fest.
6) gitt komplimenter selvom hu selv sier hun er dårlig på det

Hun sier hun ikke er klar for et forhold, og bare vil være venner, men hun virker veldig usikker på hva hun selv vil. Hadde en som ikke hadde vært interessert i noe mer gjort alle disse tingene? Jeg merker at dette gjør meg litt gal og veldig forvirra. Hun sier en ting, og spesielt så kommer de litt mer negative tingene i de periodene / dagene hun er veldig sliten og tankefull.

Jeg har selv vært i en 6 år langt forhold og kan med hånda på hjerte si at jeg ikke har møtt en som får meg til å føle det jeg føler for henne og jeg er absolutt interessert men har forsøkt å gjøre det tydelig at jeg ikke har dårlig tid og at tiden vil vise.

Er det noe som helst jeg kan gjøre her for å gjøre meg selv mer interessant, og få henne til å få lyst på mer når alt annet egentlig er på plass og bra?

Ps: jeg klarte ikke gjøre dette kort..
tusen takk for at du tok deg tid til å lese dette.
Til forsiden