Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Forvirret over meg selv. Objektive syn taes imot med stor takk!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Forvirret over meg selv. Objektive syn taes imot med stor takk!

april 17 2016 - 06:47
Hei, kort fortalt om meg er jeg en Mann på 24. Som person er jeg positiv og liker å se lyst på ting. Mine venner beskriver meg som populær, omtenksom, morsom og en som virkelig bryr seg om dem rundt meg. Selv vil jeg beskrive meg som en naturlig ledertype og jeg opplever at jeg er flink med mennesker.

Saken er den at for fire år siden, ble det slutt med eksen min, som jeg hadde vært sammen med i tre år. Det var et veldig stygt brudd, da det kom frem at hun hadde vært utro med en hun traff på byen. Jeg opplevde dette som det vondeste som noen gang har skjedd meg det var jo tross alt min aller beste venn. I hvertfall, så kom jeg over det. Det brydde meg ikke lengre, men merket at det hadde preget meg da jeg var relativt skeptisk til jenter og at jeg ikke var like konfortabel med meg selv som før.

I hvertfall ble jeg kjent med en jente i klassen min, vi var med mye i et års periode. Tenkte egentlig ikke over så mye med meg og henne, men jeg skjønte plutselig at hun var veldig intressert i meg. Så vi gikk fra bestevenner til å bli sammen. Men igjen opplevde jeg enda en gang at hun også var utro (da mener jeg sex i begge tilfeller), så jeg tenkte lenge hva i huleste er galt med meg? Ikke er jeg en super pleaser, jeg har ryggrad, jeg står opp for meg selv, jeg var absolutt ikke slem, jeg var veldig omtenksom, empatisk og fikk henne til å le. Jeg var heller ikke kjedelig og varierte hva vi gjorde. Jeg droppet heller ikke alt for henne, jeg var med venner og gjorde mye spennende. Jeg kvelte henne ikke heller. Jeg er ikke sjalu av meg, men hun var veldig sjalu da jeg fikk mye oppmerksomhet fra det motsatte kjønn.

Jeg dumpet henne, det der gidder jeg ikke. Men denne gangen var det vondt, men ikke like vondt som første gang, forskjellen var at det vekket gamle minner. Dette var jo tross alt den første jenten jeg hadde åpnet meg opp til og blitt skikkelig glad i etter hun første.

Det året som var har vært heftig for meg, mine foreldre skilte seg, min lillebror var på sykehuset med alvolige hjerteproblemer og i tillegg til det som skjedde med hun jenta.

Jeg vil ikke ha noe medlidenhets greier, heller noen objektive syn på ting. Da det er mye følelser involvert for meg.

Problemet mitt er at jeg sliter med å stole på jenter, noen idee til hvordan jeg kan ordne dette? Jeg blir sjeldent tiltrukket av folk også (type 2 av 100 kanskje mindre til og med) Personligheten og fysisk tiltrukket altså (Er det en forsvarsmekanisme?) Det har vært litt slik i det siste at de jeg er tiltrukket av, ikke er keen på samme måte, mens de jeg ikke liker blir keen.. Jeg tror ikke jeg er anderledes med dem? Eller kanskje jeg blir tiltrukket av at folk ikke liker meg? Min mor har alltid vært dårlig på å vise kjærlighet til meg, har dette kanskje noe å si? Er det mulig jeg har forferdelig dårlig smak på jenter hehe?

Ble ganske langt, haha er forvirret over meg selv. Noen kloke ord, tips eller råd.. Alt taes imot med stor takk!
Avatar

Hei på deg

april 17 2016 - 11:53
Du har vertfall ikke gjort noe galt,
når som du beskriver om deg selv ovenfor hvordan du behandlet disse jentene, du viser vertfall at du er lojal og moden mot dem noe som er et bra egenskap å ha. når man er sammen med ei , å du skal ikke ha vondt av den grunn at jentene var utro mot deg å det blir ikke din feil, mer dem som har gått glipp av hvor flott du er og de vill nok sitte i igjen med ingenting når de forsetter driver med å holde på med sånt videre, også er det kjekt å bare gå videre enn å bruke som mye krefter å tenke på dem .Du kan jo drive med en hobby så klart heller henge med nære venner som støtter deg .
For meg må du nå tenke om hva slask jente du vill sitte med, er nok best å gå forsiktig fram når du bli bedre kjent med neste jenta du finner.
å det er best også å være oppmerksomhet hvilken miljø hun tilhører også at du er ops på at hun er noe til å stole på .
For det virker som du har fått god erfaring med de jentene, så er kjekt å bruke videre som at du ikke går i fella i igjen. jeg hoper dette hjelper deg med å gi deg råd, du er forsatt god tid med å finne ei ny kjærlighet. :) ha flott dag vidre
Avatar

Tusen hjertelig!

april 19 2016 - 01:28
Dette hjalp virkelig Anni, takk!
Til forsiden