Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Forvirret og lei meg.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Forvirret og lei meg.

juni 3 2019 - 09:41
Hei jeg kjenner at jeg må prate med noen om hvordan jeg har det men får ikke til å fortelle det til noen. Jeg var sammen med drømmedama i 2 år hvor jeg var hodestups forelsket. Det ble turbulente tider det siste halve året pga av både mine å hennes usikkerheter, og det endte i samlivsbrudd. Jeg hadde skole, jobb og en datter som jeg måtte sjonglere på dette tidspunktet, samt at jeg begynte å trene for fult for å ha noe å gjøre i denne kaotiske tiden. For meg så var de første 4 månedene etter brudett en veldig vanskelig tid og jeg fikk meg ikke til å snakke om det eller tenke på det i frykt for å bare bryte sammen framfor noen. De nærmeste i rundt meg har hjulpet meg masse med det praktiske etter bruddet og jeg kjenner stor takknemlighet for det. Nå har det gått 6 måneder og plutselig så møttes vi på en fest og det endte med at vi var sammen hver natt den helgen hvor vi begge fortalte hvordan vi hadde det og begge angret på hvordan det ble og at vi fortsatt elsker hverandre.... nå er det mandag og nå er det som om jeg har gått tilbake 6 måneder og alt er som om det det nettopp har blitt brudd igjen. ... vet ikke hva jeg forventer til svar eller noe sånt men måtte bare si det til noen
Avatar

Re: Forvirret og lei meg.

juni 3 2019 - 11:22
Hei
Det går bra. Av og til trenger man å bare snakke ut om alt sammen, og ikke bære på de problemene alene. Du er veldig sterk og modig. Kjærlighet kommer og går, så du må bare ta tiden til hjelp. Gjør noe du liker å gjøre, og få tankene dine på andre ting, da. Jeg tenker, det kan være godt for deg og gå ut litt, og gjøre noe gøy:-)
Når man ser på den annen side, så kan det hende du får henne tilbake, men det kan hende det tar litt tid. Hun trenger sikkert litt tid til å tenke, prøv å være tålmodig.
Ikke spekuler for mye om hun er utro, hvis hun da er utro så burde du glemme henne.

Lykke til med alt!
Avatar

Re: Forvirret og lei meg.

juni 3 2019 - 20:22
Takk for svar og støtte. Hjalp bare å skrive det kjente jeg
Til forsiden