Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Forvirret

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Forvirret

jan 3 2020 - 14:18
Hei

Har snakket med en dame i ca 1år nå og har begynt å få litt følelser for henne. Men for en stund tilbake fikk jeg en melding at hun kun ville være venner. Noe som er greit da dette skjer hele tiden.
Men det jeg lurer på er om hun virkelig mener dette da henne pleier å ringe nesten hver kveld når hun legger seg. og da sier henne at hun savner meg veldig og er veldig glad i meg. Noe som egentlig er veldig godt å høre, men blir noen problemer for meg å få lagt bort de kjærlighets følelsene jeg har for henne. Hva er deres mening om slikt og hvordan kan jeg forholde meg til dette da jeg gjerne fortsatt vil være venn med henne?

Håper dere har noen fornuftige tilbakemeldinger her. For sliter en del med å få sove osv pga blir liggende å tenke en del på dette.
Avatar

Re: Forvirret

jan 3 2020 - 15:10
Du sier imot deg selv her .. Du sier du ikke klarer å legge fra deg kjæreste-følelser for ho, men at du gjerne vil være venn med ho .. Ekte venner har ikke kjærste-følelser for hverandre.

Hvor mange kompiser ringer du til på kveldstid og forteller de at du savner de? Jeg tipper null.

Du vil fortsette å være venn med ho fordi du håper på noe mer.

Det høres også ut som ho har deg akkurat der ho vil ha deg .. Ho vil bare være venner, men ringer deg gjerne på kveldstid for å få tømt seg litt for følelser. Så har ho sikkert en annen fyr ho får tømt seg på andre måter med ..

Dere kan ikke være venner før du er kvitt alle kjæreste-følelser for ho. Det skjer enten ved at dere får nok tid fra hverandre til at du mister følelsene, eller at du får interesse for noen andre.

En ting er sikkert, du velger den lengste og hardeste veien til å kunne sove godt igjen.

Hadde jeg vært deg hadde jeg kutta kontakten 100% med ho frem til du klarer å se ho med noen andre og innse at det ikke ble deg som ble kjæresten hennes. Så kan du heller revurdere da om du vil ha en venn til.

Hadde ho villet være kjæresten din så hadde ho vært det for lengst.
Til forsiden